Kysymys

HC-500M riistakamera ei lähetä sähköpostiin Elisa tarkka 2G liittymällä


Riistakamera toimii DNA minidata liittymällä, mutta ei Elisa 2G tarkka liittymällä ?
Onko muilla vatsaavia kokemuksia ?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Minulla on vastaavia kokemuksia kuin tapauksessasi, kamera UOVISION UM565. Kohdallani syy on varsin yksinkertainen: DNA on ainoa operaattori, jonka kenttä on tarpeeksi voimakas kunnolliseen toimintaan. Sekä Elisa että Telia eivät toimi heikon kentän vuoksi alkuunkaan.

Toimivatko mahdollisesti Elisan yhteydet esimerkiksi puhelimessasi kameran sijaintikohteessa? Jos, niin mahdollisesti kameran Elisa-määrityksissä on ongelmia. Käyttöohjeen mukaan määrittely näyttäisi olevan varsin yksinkertainen - annetaan vain SIM-kortin operaattori? Eli Elisa?

Jos käytät GMAIL-sähköpostia, oletko tarkastanut roskapostilaatikon?
Puhelimessa Elisan liittyymä toimii normaalisti, mutta kamerassa ei vaikka olen yrittänyt asetuksissa lukuisia erivaihtoehtoja ja roskapostissakaan ei ole viestejä.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Mitä haluat kameralta vastaanottaa, yksittäisiä kuvia, videota (jota kamera speksien mukaan voi lähettää) vaiko molempia? Tuo ei käy ilmi kysymyksestäsi.

Ymmärtääkseni (olen jostain lukemastani saanut vaikutelman), että ainakin video vaatii 3G-yhteyden ja tuon liittymäsi nimessä on 2G...? Olisikohan tässä mahdollinen syy. Et ole testannut jotain Elisa/Saunalahden 3G -liittymää kamerallasi?
Satkos tätä liittymää edelleenkään toimimaan? Onkos kamerassa täsmälleen samat asetukset kuin aikanaan DNA liittymällä?
Heips!
Sama ongelma vaivaa minun samaa riistakameraa. Minulla on Saunalahden mobiililaajakaista mini kortti ja lähettävä elisan emailosoite. Ei suostu lähettämään kuvia minun sähköpostiin. Kuka osaisi sanoa asetuksista jotakin?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Googlasin pahuuttani tuolla kameran nimikkeellä "HC-500M". Tuli aikamoinen määrä osumia ja ainakin yksi oli ihan mielenkiintoinen. Tekstissä luki selvällä suomenkielellä: "HUOM! Toimii vain SONERAn (TELIAn) liittymällä".

Taitaa olla vähän "kiinalainen juttu", edellä ainakin on todettu toimivan DNAn minidata -yhteydellä.:?
Aluksi kannattaa lukea tämä keskustelu: https://palsta.elisa.fi/mobiililaajakaista-8/riistakamera-asetukset-506099/index1.html#post565477

Tuo HC-500M on käyttöliittymältään aika samanlainen esim HC-300M kameran kanssa. Itselläni on Moi:n liittymä ja sillä kamera pelaa.

Osallistu keskusteluun