Kysymys

HTC HD2 (Leo)Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

467 kommenttia

Ratkaisin ainakin tuon sim kortin checking... ongelman.. Pisti silmään puhelinta käynnistettäessä, että rom oli 1.48. Latasin HTC:n sivuilta uuden rom päivityksen ja asensin sen niin sen jälkeen luki kortin about puolessa minuutissa ja pääsin edes puhelimen sisään.. Mikä rom teillä oli kun saitte puhelimen?

Edit: Keskustelin asiantuntijan kanssa ja hän päätteli, että kyseessä ei ollut vanha rom vaan ehkä radio-osan vika, jonka ainakin osittain korjasi uusi rom päivitys. Vanhalla rom:llakin olisi pitänyt sim kortin checking tapahtua pienessä hetkessä.
Itsellä ihan parissa sekunnissa teki ton. Mulla o myös pari ongelmaa. Numero näkyy tuntemattomana muille kun soitan. Mulla on salainen numero ettei sitä saa numerotiedusteluista. Toinen on semmonen että tekstiviestit ei tunnu lähtevän. Ei ainakaan tutulle ollut menny perille.

Asetuksissa on provide caller id to everyone ja oma saunalahdessa ruksi salaisessa numerossa mutta numeronäytön estossa ei ole ruksia.

Tilasin omasta saunalahdesta noi mms asetukset ja eipä näytä sekään viesti tulevan mulle. Kokeilin toisesta numerosta viestin laittaa htc:hen ja se tuli perille mutta htc:stä ei tunnu viestit lähtevän

------------VIESTIT TOIMIMAAN!!!!!!!!------------

Edit: Nyt toimii viestit. Lähti kaikki "testi" viestit nyt sit kerralla. Toimimaan näin. Htc sivulle --> Support --> Sit luurin valinnasta Htc Hd2 -->  Software download --> Categorian valinnasta update --> Update for HTC HD2 New SMS Function Update. Ton lataa koneelle.

Luuri kiinni koneeseen. Sit se keskimmäinen vaihtoehto luurista. Siirtää sen sinne muistikortille vaikka my documents kansioon.

Sitten puhelimella Windows kuvaketta ja sieltä file explorer --> sieltä ylhäältä valihtee sen storage card --> my documents. Ja asentaa sen. Menee semmmonen pari minsaa asennukseen. Sit se tarjoaa boottia --> Boot ja viestit toimii :)

Puhelut ovat edelleen minulla tuntemattomia 😞
Hei, nyt on tässä eka yö takana uuden HD2:sen kanssa eikä ole juuri ongelmia ollut.. Nyt vain aamulla kun heräs ja katto niin puhelin on näyttänyt olevan ollut koko yön Saunalahden internetissä 11 tuntia, tarkottaakos tämä sitä että luvassa on huikeat puhelinlaskut? 😕.. Lisäpalveluna ton kännykän kanssa tilasin GPRS 25 palvelun jossa näky olevan 4 /kk jos 25mt/kk, lisämaksuna 1,50 /kk. Onko se sieltä lataillut yön aikana sää ja google maps päivityksiä kun sammutin illalla langattoman nettini jossa olin illalla yhdistettynä.
Käyttäjätaso 3

Hei, nyt on tässä eka yö takana uuden HD2:sen kanssa eikä ole juuri ongelmia ollut.. Nyt vain aamulla kun heräs ja katto niin puhelin on näyttänyt olevan ollut koko yön Saunalahden internetissä 11 tuntia, tarkottaakos tämä sitä että luvassa on huikeat puhelinlaskut? 😕..


Pelkkä yhteyden päälläolo ei laskua tee, vain tiedonsiirto. Oma.saunalahdesta näet minkä verran dataa on liikkunut.

Näiden (puoli)älyluurien kanssa olisi järkevintä ottaa liittymälle rajoittamaton datapaketti.

Hei, nyt on tässä eka yö takana uuden HD2:sen kanssa eikä ole juuri ongelmia ollut.. Nyt vain aamulla kun heräs ja katto niin puhelin on näyttänyt olevan ollut koko yön Saunalahden internetissä 11 tuntia, tarkottaakos tämä sitä että luvassa on huikeat puhelinlaskut? 😕.. Lisäpalveluna ton kännykän kanssa tilasin GPRS 25 palvelun jossa näky olevan 4 /kk jos 25mt/kk, lisämaksuna 1,50 /kk. Onko se sieltä lataillut yön aikana sää ja google maps päivityksiä kun sammutin illalla langattoman nettini jossa olin illalla yhdistettynä.Kato oma saunalahdesta puhelu erittelystä paljonko olet eilen dataa käyttänyt ja näet samalla hinnankin. Kirjotin tänne jo aiemmin ohjelmasta joka blokkaa data yhteyden ja sallii wifin. Muista että kun olet käyttänyt 25 megaa dataa ni ylimenevät megat maksaa 1.50e/Mt. Itsellä on toi 384 mobiili netti luurissa. Sama olla ku ei se niin kallis ole ja puhelin saa datailla mielensä mukaan kun en ole kotona :)

http://handheld.softpedia.com/get/Tweaks/BsB-Tweaks-88568.shtml - Ohjelma jolla voi estää data käytön jos sinulla ei ole tota kuukausimaksu systeemiä datassa

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=503131 - Sama kuin ylhäällä vaan tämä osaa automaattisesti sammuttaa datan. Vielä ote sivuilta:
This program, for all version on WindowsMobile (5.0, 6.0, 6.5), is
designed to disable AUTOMATICALLY preventing re-connection
of data/internet (gprs, umts, hdspa, internet connection, wap
connection) during roaming or abroad (eg: I TIM) and restore/enable
(if previously enabled) AUTOMATICALLY data/internet during
normal phone state under home network (eg: 3 ITA). Works on international or national roaming.

Ps. Omani näyttäyisi 3 päivän huudatuken jälkeen (koko ajan netissä tosin suurimman osan ajasta wifissä) olevan 18644 kb eli 2.2759 Mt. Muunsin tuon täällä http://muunnin.com/data/

Ei pitäisi hätää olla sulla luultavasti mut tarkista ihmeessä helmikuun eritteyly data käytön osalta. siellä se luku on kilobitteinä. Otat sieltä kb --> MtHei, nyt on tässä eka yö takana uuden HD2:sen kanssa eikä ole juuri ongelmia ollut.. Nyt vain aamulla kun heräs ja katto niin puhelin on näyttänyt olevan ollut koko yön Saunalahden internetissä 11 tuntia, tarkottaakos tämä sitä että luvassa on huikeat puhelinlaskut? 😕..


Pelkkä yhteyden päälläolo ei laskua tee, vain tiedonsiirto. Oma.saunalahdesta näet minkä verran dataa on liikkunut.

Näiden (puoli)älyluurien kanssa olisi järkevintä ottaa liittymälle rajoittamaton datapaketti.


Samaa mieltä! 🙂
Jeppistä kiitokset vastauksille. Ehti jo vähän miettiä että tässäkö se nyt pistää laskua tulemaan kun kokoajan itestään surffailee kun ite nukkumassa 😃
Kaksi päivää puhelinta testaillut ja käyttänyt. Kun sain radiopuolen kuntoon (ei lukenut mitään sim kortteja) uusimmalla rom päivityksellä niin on tuntunut hyvältä käyttää. Ainoastaan omaan WPA2-PSK avaimella salattuun langattomaan verkkoon se ei osaa yhdistää (yhden kerran on yhdistänyt). Salaamattomiin menee heittämällä. Mail tilien luonti sujui mallikkaasti ja kaikkiin kolme päivittyvätkin niinkuin pitääkin. Puhelut lähtee ja saapuu kaikki. Yhtään ei ole jäänyt saapumatta (multisim kortti toisessa puhelimessa, jonka avulla voin todentaa tämän).

Viestit lähtevät aivan normaalisti ja niistäkään ei ole jäänyt yhtään lähtemättä. Kaikkiin on vastattu takaisin. Viestien saapumisesta en vielä osaa sanoa, koska ne tulee vain alkuperäisellä kortilla varustettuun puhelimeen. Täytyy vielä testata viestien siirrot tähän multisim korttiin tulevaksi.
Herätys on toiminut joka kerta omalla vakio herättäjällä.

Puhelinkontaktit siirsin outlookista synkronoimalla Windows mobile centerin kautta ja mitään ongelmia ei ollut.
Nettiä olen käyttänut Operan kautta ja suht hyvin kaikki toimii. Normaaleja mobile netin ongelmia aina tosin on, mutta samat "ongelmat" on nokiankin puolella eli liittynee enemmän selaimeen kuin puhelimeen.

Viestien kirjoittaminen on yllättävän helppoa kunhan ei "makuuta" sormea näytöllä. Yhdellä kädellä kirjoittaminen tosin ei ole yhtä helppoa kuin norminäppäimistöllä varustetulla puhelimella. Tällä hetkellä sanoisin, että kaiken kaikkiaan mainio puhelin, vaikka ensimmäinen käyttöönotto sim card status checking ongelman kanssa meinasi viedä hermot. Kun koetin tiedustella asiantuntijoilta asiasta niin kaikki olivat sitä mieltä, että puhelin DOA (dead on arrival) ja laite pitää viedä huoltoon. Viimeisenä keinona koetin sitten tuota rom päivitystä, joka auttoi ja pääsin vihdoin käyttämään puhelinta.
Eli todella tyytyväinen olen tällä hetkellä puhelimeen ja sen ominaisuuksiin!   ;D

Edit: Tekstiviestisiirto toimii aivan loistavasti. Eli viestit tulevat nyt tähän multisim korttiin alkuperäisen sijasta.
Missäköhän vaiheessa puhelimen saa kun tilasin sen tänään?
Kuinka kauan porukat on saanut odotella luuria?

Ja minkälaista akun kestoa on odotettavissa, eli jos porukka kertois että minkälaisessa käytössa akku kestää
mitäkin...?

tänks
moi, kuinka saan näkymään hd2 luurissa esim. iltalehden videot ja ylen videot. olen ladannut Flash Player 7 for Pocket PC ohjelman mutta ei tomi videot, onko tämä oikea ohjelma? http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/downloads/player.html
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2

Missäköhän vaiheessa puhelimen saa kun tilasin sen tänään?
Kuinka kauan porukat on saanut odotella luuria?

Ja minkälaista akun kestoa on odotettavissa, eli jos porukka kertois että minkälaisessa käytössa akku kestää
mitäkin...?

tänks


HD2 varasto on nyt lähes kuiva ja tilauksesi odottaa laitetta saapuvaksi.
Hyvä uutinen on että saamme laitteita tänään / huomenna lisää varastolle ja pääsemme toimittamaan koko tilausjonon tyhjäksi ja laitteita jää myös varastoon.

Omassa käytössä akku kestää hyvin yhden työpäivän, mutta jos käyttö vähäistä niin voi sillä juuri pari päivää selvitä.

- Max

moi, kuinka saan näkymään hd2 luurissa esim. iltalehden videot ja ylen videot. olen ladannut Flash Player 7 for Pocket PC ohjelman mutta ei tomi videot, onko tämä oikea ohjelma? http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/downloads/player.html


Kokeiles Skyfire selainta. Ehdottomasti parhaat tuet siinä selaimessa kun pelailin sillä noita "escape" point and click pelejä 🙂 Sillä toimi myös riemurasian videot.
eikös HTC HD 2 tosiaankaan ole videopuhelu ominaisuus? Kun puhelimessa ei ole tietääkseni etukameraa?
tähänkö se sit tyssäs tää ostovalinta?

olen yrittänyt googlata, mutta en löytäny virallista/vahvistettua infoa asiasta
Käyttäjätaso 2

eikös HTC HD 2 tosiaankaan ole videopuhelu ominaisuus? Kun puhelimessa ei ole tietääkseni etukameraa?
tähänkö se sit tyssäs tää ostovalinta?

olen yrittänyt googlata, mutta en löytäny virallista/vahvistettua infoa asiasta


Ainakaan gsmarenan http://www.gsmarena.com/htc_hd2-2957.php ja matkapuhelinvertailun http://www.puhelinvertailu.com/vertaa.cfm?p1=htc_hd2 mukaan ei löydy kakkoskameraa.


eikös HTC HD 2 tosiaankaan ole videopuhelu ominaisuus? Kun puhelimessa ei ole tietääkseni etukameraa?
tähänkö se sit tyssäs tää ostovalinta?

olen yrittänyt googlata, mutta en löytäny virallista/vahvistettua infoa asiasta


Ainakaan gsmarenan http://www.gsmarena.com/htc_hd2-2957.php ja matkapuhelinvertailun http://www.puhelinvertailu.com/vertaa.cfm?p1=htc_hd2 mukaan ei löydy kakkoskameraa.


niin vähän aavistelinkin  😢
Käyttäjätaso 2eikös HTC HD 2 tosiaankaan ole videopuhelu ominaisuus? Kun puhelimessa ei ole tietääkseni etukameraa?
tähänkö se sit tyssäs tää ostovalinta?

olen yrittänyt googlata, mutta en löytäny virallista/vahvistettua infoa asiasta


Ainakaan gsmarenan http://www.gsmarena.com/htc_hd2-2957.php ja matkapuhelinvertailun http://www.puhelinvertailu.com/vertaa.cfm?p1=htc_hd2 mukaan ei löydy kakkoskameraa.


niin vähän aavistelinkin  :'(


Ihan mielenkiinnosta... Miksi se kakkoskamera on niin tärkeä?
eikös HTC HD 2 tosiaankaan ole videopuhelu ominaisuus? Kun puhelimessa ei ole tietääkseni etukameraa?
tähänkö se sit tyssäs tää ostovalinta?

olen yrittänyt googlata, mutta en löytäny virallista/vahvistettua infoa asiasta


Ainakaan gsmarenan http://www.gsmarena.com/htc_hd2-2957.php ja matkapuhelinvertailun http://www.puhelinvertailu.com/vertaa.cfm?p1=htc_hd2 mukaan ei löydy kakkoskameraa.


niin vähän aavistelinkin  :'(


Ihan mielenkiinnosta... Miksi se kakkoskamera on niin tärkeä?


itelle se on ihan välttämätön, ku soittelen videopuheluita lähes päivittäin... hmm... NO AINAKIN VIIKOITTAIN.
mm. kun tyttökaveri on eri paikkakunnalla, ku läheiset on toisella puolella maapallolla. Sitä paitsi, sitä ei tiedä milloin tulee käytettyä. Sit ku on tarvetta, nii puhelimessa ei olekaan. Silloi se on tympeetä. Netti, ku ei ole aina käden ulottuvilla.
Käyttäjätaso 2

eikös HTC HD 2 tosiaankaan ole videopuhelu ominaisuus? Kun puhelimessa ei ole tietääkseni etukameraa?
tähänkö se sit tyssäs tää ostovalinta?

olen yrittänyt googlata, mutta en löytäny virallista/vahvistettua infoa asiasta


Ainakaan gsmarenan http://www.gsmarena.com/htc_hd2-2957.php ja matkapuhelinvertailun http://www.puhelinvertailu.com/vertaa.cfm?p1=htc_hd2 mukaan ei löydy kakkoskameraa.


niin vähän aavistelinkin  :'(


Ihan mielenkiinnosta... Miksi se kakkoskamera on niin tärkeä?


itelle se on ihan välttämätön, ku soittelen videopuheluita lähes päivittäin... hmm... NO AINAKIN VIIKOITTAIN.
mm. kun tyttökaveri on eri paikkakunnalla, ku läheiset on toisella puolella maapallolla. Sitä paitsi, sitä ei tiedä milloin tulee käytettyä. Sit ku on tarvetta, nii puhelimessa ei olekaan. Silloi se on tympeetä. Netti, ku ei ole aina käden ulottuvilla.


Ok. Homma selkee. Itse en ole kun kerran  kokeillut tuota videopuhelua ja eipä ollut mikään älyttömän loistava kokemus, mielummin käytän sitten messengeriä tai vastaavia jos on tarvetta kuvan kanssa jutella.

Itsellä on tuo HTC Touch HD missä on tuo kakkoskamera ja tämähän on tuon HD2:n pikkuveli ja pääasiassa olen ollut tyytyväinen tähän. Toki on jo 2 vuotta käpistelty tätäkin kohta joten pikkasen tekisi mieli jo vaihtaa.