Iltasanomien artikkeli: pidä vanha puhelin

  • 7 toukokuu 2017
  • 8 kommenttia
  • 716 katselukerrat

1.Pidä hätävarana = KYLLÄ/EI, mutta akku on ladattava toistuvasti. Olen pilannut kahden puhelimen akun unohtamalla ladata.
2. Parempia videoita = KYLLÄ. Nokian/Microsoftin parhaimmissa puhelimissa on hyvä ääni. Tämän koin käytännössä, kun videoin kahdella kameralla eräitä hautajaisia (Sony ja 950XL).
3. Halpa itkuhälytin = ?
4. Muuta se viihdelaitteeksi = KYLLÄ. Pelaa Spotifyn, Grooven ja muiden soittimien kanssa hyvin (WiFi).
5. Anna lapselle = EI

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tähän artikkeliin ilmeisesti viittaat: http://www.is.fi/digitoday/mobiili/art-2000005198506.html 🙂 Tuo itkuhälytin-kohta on kyllä mielenkiintoinen. 😃
Ainakin iPhoneen saa itkuhälytin sovelluksen.
Ainakin iPhoneen saa itkuhälytin sovelluksen.

Mitenkös sen asentaa Windows-puhelimeen? Ostamalla iPhonen? iPhonea halvemmalla löytyy kaupoista varsinaisia itkuhälyttimiä. (Windows-mobiiliketju)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kaksi Windows Phonea käyttöön ja näiden välille kaiutinpuhelu käyntiin. "Itkuhälytin" on valmis.

Tarvittaessa tässäkin voi käyttää myös muita puhelimia.
Vaatii kaksi puhelinliittymää vai toimiiko WiFillä? ja minuuttiveloitus molemmissa (taitaa olla "säkillä valon kantoa tupaan". Siitä hommasta löytyy tarkempi manuaali satukirjasta). 🆒
Skypen videopuhelu voisi olla tuossa ihan toimiva (en ole kokeillut Windows-puhelimella sitä), äänen lisäksi näkisi kuvankin. WhatsAppin videopuhelu ei taida toimia vielä Windows-puhelimella.
Käyttäjätaso 7
WhatsAppin videopuhelu ei taida toimia vielä Windows-puhelimella.
Toimii.
Tai no... L925 toimii hyvin, joskus testaamani L620 surkeasti, mutta en tiedä johtuiko se surkeasta yhteydestä vai liian vähäisestä muistista.
Jos lähdetään ajatuksesta, että on 2 vanhaa tarpeetonta Windows-puhelinta, mutta ei yhtään liittymää (SIM-korttia) niin onnistuuko WhatsApp:n käyttöönotto luurien välille ?

Osallistu keskusteluun