Kysymys

Kuvien siirto koneelle ?

  • 22 syyskuu 2012
  • 2 kommenttia
  • 4002 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Nokia windows phone lumia 710 puhelimesta kuvien siirto koneelle ongelmana,kun ei saa zunella siirrettyä.

Onko muita keinoja millä saisi kerralla enemmän siirrettyä?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Miksi ei saa saa Zunella siirrettyä? Eikö se toimi sinulla, vai mitä?

Zunella meinaan kyllä sen saa tehtyä, itse ainakin juuri äskön siirsin muutaman kuvan koneelle juurikin Zunella. Itseasiassa en ole varma voiko sitä mitenkään muuten tehdä. Tämä Lumia 710 ei mulla vielä ole montaa päivää ollut, joten en ole perillä kaikista asioista.

Mutta mitä Androidin kanssa olen tehnyt, ei WP7:lla ilmeisesti voi tehdä, eli Bluetoothilla siirtää kamaa laitteelta toiselle. Tämä itseasiassa riepoo aika tavalla kun ole tuohon tottunut. Kuka vatipää onkin keksinyt, että hei, ei annetakkaan käyttäjien siirtää dataa bluetoothilla ollenkaan - vetäisivät kyseisen tyypin pöntöstä alas, sen verran idioottimainen idea. Olen tottunut siihen että voin lähetellä ja vastaanottaa kaiken tarvittavan koneen ja puhelimen välillä langattomasti, nyt Lumian myötä pakko palata takaisin johtoihin kun mitenkään muuten ei voi mitään tehdä.

Niin, tuli aivan juuri mieleeni: saathan tehtyä sen SkyDriven kautta ainakin. Jaa kuvat puhelimella SkyDrivelle ja ota ne sitten koneelle sieltä. 
Käyttäjätaso 1
Kun koitan zunella ,niin mukamas siirtelee ja sitten lukee :ei siirretty kokoelmaan. Olen koittanut asentaa uudestaan ,mutta ei auta ei. 

Osallistu keskusteluun