Vastattu

Läppäri (ASUS) takuuhuolto?

  • 24 July 2016
  • 4 kommenttia
  • 3485 katselukerrat

Muutaman kuukauden vanha, alle puolivuotias ASUS-läppäri ei suostu käynnistymään tai reagoimaan mihinkään. Virtaa ei tule edes pieniin ledivaloihin koneessa. Olen kokeillut ottaa akun pois, painaa virtanappia ilman piuhaa ja akkua, laittaa akun takaisin, käynnistää sekä akulla että ilman..... mutta kone ei reagoi mihinkään. En ole tiputellut/kastellut konetta joten ei kyllä pitäisi olla omasta syystä nyt rikki. Miten toimin? Voinko viedä koneen Elisa shopittiin että lähettävät jonnekin vai mitä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 27 July 2016, 11:47

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Vaikuttais siltä, että saanut "virtapiikin" eli ukon ilmalla kenties osuutta asiaan. Jos, näin on niin älä ainakaan tiskillä sano, et ukkosen aikaan meni pimeeksi... "takuun ulkopuolinen vika" ja joudut itsemaksamaan tarkastusmaksun ym kulut. Joten takuu korvaa sen, kun sanot vain et meni pimeeksi yhtäkkiä ja ei käynnisty enää.

Kokeiles piruttain niin, että piuha kiinni ja akku veke...paina reilut 10sec sanooko mitään?
Ei oo ollut ukonilmaa siihen aikaan kun lakkas toimimasta.... mää oon koittanu kaikki akku ja laturi pois vippaskonstit moneen otteeseen... 😕
Siinä tapauksessa takuu korvaa koneesi. Joudut kyllä odottamaan muutamia viikkoja et saat koneen. Itse jouduin joskus aikanaan paketti konetta odottamaan yli 5vkoa... kait näytönohjaimen vaihto on aikaa vievää puuhaa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
No jopas on sattunut! 😕 Läppäreitä ei toimiteta Elisan myymälään huoltoon, vaan huolto hoidetaan suoraan laitevalmistajan kanssa. Asuksen kohdalla onnistuu osoitteessa http://rma.asus.fi/ tai asiakaspalvelu / tukinumerossa 09-69379690.