Kysymys

Lumia 630 GPS toimii vain 2G:llä

  • 14 toukokuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 2207 katselukerrat

Lumia 630:ssä ei toimi GPS jostain syystä kuten pitäisi. 520:ssä toimii. Puhelin palautettu tehdasasetuksille tuloksetta. Kaikki asetukset ovat samanlailla kuin 520:ssä. GPS jaksaa 5-10 minuuttia paikantaa, mutta sitten ohjelma menee täysin jumiin ja se on pakko sulkea väkisin, tai ohjelma ei mene jumiin vaan se vain lopettaa paikannuksen ja nuoli jää jumiin tielle. Jompi kumpi se on aina. Kokeiltu here drivellä, GPS Satellitellä ja Sygicillä, kaikissa GPS menee jumiin jos käytössä on 3G. Kun laitan asetuksista cellularin pois tai 2G:n, navigointi toimii normaalisti. Mulla on Saunalahden kortti. Mikähän tässä nyt mättää?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Lisätään tähän vielä satunnainen netin toimimattomuus, eli selaimet antaa erroria tien päällä kun koitan surffata, ja toisinaan puhelut eivät tule perille.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos sekä paikannus että netti toimivat toisella puhelimella mutta samalla liittymällä, on puhelimessa itsessään todennäköisesti jotain vikaa. Kannattaa toki testata varmuuden vuoksi liittymää toisessa laitteessa jotta tästä päästään varmuuteen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Samantapaista ongelmaa jollain muullakin. Eri puhelin ja 4G kyseessä, mutta...

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Puheliittym%C3%A4t/GPS-n-toimivuus-Huoleton-4G-liittym%C3%A4vaihdon-j%C3%A4lkeen/m-p/450431#M31452

Huoltoon vain värkki.