Kysymys

Lumia 630:n nettiyhteys ei toimi.

  • 6 huhtikuu 2015
  • 1 kommentti
  • 1429 katselukerrat

Hei,

Ostin itselleni Lumia 630:n noin kolme viikkoa sitten ja nyt viimeiset pari viikkoa olen koittanut keksiä miten saisin netin toimimaan puhelimeeni.Puhelimen oston jälkeen vaihdoimme vihdoin puhelimen minun nimiini sopijanvaihdoksella(sen pitäisi olla jo kunnossa). Olen yrittänyt Saunalahden asiakastuen (nettisivujen) ohjeita noudattaa,mutta ongelmat tulee siinä kohtaan esiin kun pitäisi tarkastaa asetusten kautta YHTEYSOSOITE. Mutta minultapa ei tälläistä löydy asetuksista...???Koitin myös muutamia palstan neuvoja,mutta tuloksia ei syntynyt.

Puhelimen oston yhteydessä sain neuvot mennä sivulle live.com ja luoda siellä itselleni tunnukset Microsoft-tiliä varten.Sain ne tehtyä,mutta puhelinpa ei suostu lisäämään tätä tunnusta/tiliä puhelimeeni.

Mikä siis avuksi?Osaisiko joku auttaa minua,että saisin vihdoin ja viimein itselleni netin toimimaan puhelimeeni...

1 kommentti

Teitkö heti ensiasennuksen yhteydessä Microsoftin live-tilin? Jos et tehnyt, niin ei ole muuta keinoa kuin tehdä palautus tehdasasetuksille ja sitten Mikkisoftin tili sisään.

Pystytkö kirjautumaan Windows puhelimen sivulle?

Näetkö puhelimesi Microsoftin sivulla https://www.windowsphone.com/fi-FI?signin=true ?

Toimiiko sovelluskauppa?

Jos molemmissa vastaus on EI, niin sitten vain palauttelemaan. Koko Windows puhelimen järjestelmä pyörii livetilin ympärillä. Ilman tiliä puhelin on torso!!

Palautus on asetukset > TIETOJA > palauta puhelimen oletusasetukset

Nettiasetukset pitäis tulla automaattisesti, kun laitat SIM-kortin sisään. Helpoin keino saada oikeat asetukset on lainata jonkun SIM-korttia ja käyttää sitä hetken puhelimessa. Sitten oma takaisin ja nettiasetukset tulee 99%sesti oikein. Kaverin SIMmille ei tapahdu mitään.

Osallistu keskusteluun