Kysymys

Lumia 800 juttuja

  • 12 kesäkuu 2012
  • 6 kommenttia
  • 3579 katselukerrat

Tuli sitten ostettua otsikon mukainen kapula. Parin päivän käytöllä en vielä arvostelua anna, mutta kysymyksiä on herännyt.

1. Eikö Lumian Nokia Mapsiin voi tallentaa suosikkipaikkoja, kuten N8:ssa onnistui?

2. Mistähän johtuu että yrittäessä asentaa ohjelmia Nokia Beta Labsista ilmoitetaan "This application is not available for your device"? Vaikka ohjelman selityksessä lukee että testattu Lumia 800:lla.

3. Voiko saapuvan puhelun hiljentää jotenkin katkaisematta sitä?

4. Mikä olisi näppärä yksinkertainen notebook -ohjelma? Mukana tuleva Officen Notes hässäkkä vaikutti turhan sekavalle pikaisten muistiinpanojen kirjoittamiseen ja tsekkaamiseen. Ei tarvitsisi olla mitään nettisynkronointeja.

5. Kummastelun jälkeen sain varmistettua että puhelimessa ei ole profiileja (paitsi lentokonetila). Mitä ihmettä?! Kai tähän on jo tehty joku sovellus, joka pelastaa tilanteen? Sähköpostien hakemistakaan ei saa ajastettua loppumaan yöksi, joten ääntä postin saapumiselle ei voi laittaa - liian vaivalloista poistaa joka ilta.

6. Mitkähän ovat sellaiset käyttökokemusta ja toimintoja parantavat must -sovellukset, jotka minun kannattaisi heti kaiken marketplacen sisältämän tauhkan seasta etsiä?

Siinäpä alkuun, kun en nyt saa päähäni muita mietityttäneitä juttuja. Kummallisia puutoksia kyllä olen havainnut Symbianiin verrattuna, mutta enpä tuomitse vielä masiinaa. Kiva tuota on hiplata kun sen verran sulavasti toimii N8:siin verrattuna.

6 kommenttia

Vastailen itse kun muut eivät tiedä. ;)

1. Voi tallentaa.

4. Office Notes hässäkkä on ihan jees totuttelun jälkeen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
3. Puhelun voi laittaa pitoon, tosin tuo pito maksaa eli maksat siis hiljaisuudesta, mutta siis onnistuu.

5. Ei onnistu eikä ole sovelluksia.

6. Nokia TV, Nokia Music tai Spotify ihan hyviä, jos viihteestä tykkää. 🙂
Käyttäjätaso 3
Hei @varislintu,

3.) Kokeile seuraavaa; kun puhelin soi, paina näytön lukitusnappia. Puhelin hiljenee ja kun painat nappia uudelleen, näet soittajan, yms tiedot normaalisti. Eli puhelin mykistyy ja puhelu jää taustalle.

-vvaino
Tai paina jompaa kumpaa volanappia (itse painan aina volume alas-nappia, tuntuu loogisemmalta) niin luuri hiljenee mutta pysyy edelleen lukitsemattomana. 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kannattaa muuten painaa ihmiset-listassa vaikkapa kirjainta A niin tulee aakkoset ja voi valita vaikka S-alkuiset esille helposti (jos on paljon numeroita).
Käyttäjätaso 3
Hei,

3.) Kun päivität puhelimeesi uuden päivityksen tietokoneellasi olevan Zune-ohjelman avulla, jatkossa voit mykistää puhelimesi vain kääntämällä sen "kasvot" alaspäin.

-vvaino

Osallistu keskusteluun