Kysymys

Lumia 820 toimitus?

  • 5 huhtikuu 2013
  • 1 kommentti
  • 1223 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 670 kommenttia
Terve!

 

Tilailin tuossa pääsiäispyhinä kännykän ja oletin, että sen olisi jo tällä viikolla saanut käteen. Aikaisemmat laitetoimitukset itselleni ja lähipiirille ovat olleet niin nopeita, että mielestäni ei ollut ollenkaan outoa olettaa näin. Postin seurannassa näkyy kolmatta päivää jo pelkkä edi-sanoma, joka taitaa kertoa, että laite ei oikeasti ole vielä edes lähtenyt liikenteeseen.

 

Takuutodistus ja imeikin näkyy oma.saunalahdessa, eli ilmeisesti laitteet ei ole loppu?

 

Toki ymmärrän, että vielä mennään luvatuissa toimitusajoissa ja ei ole vielä syytä valittaa, mutta ongelmaksi on syntynyt se että edellinen kännykkä oikeasti alkaa oikeasti olemaan niin huonossa hapessa, että olisi vähän kiire. Tiedän myös, että oma virhehän se oli tilata verkkokaupasta jos nykyinen kännykkä on niin heikkokuntoinen. Olisi voinut nähdä vähän vaivaa ja hakea kaupasta. 

 

Kysymys on, että onko kännykkä lähtenyt liikenteeseen ja posti sotkee tässä(ei olisi uutta) vai onko se jäänyt johonkin hyllyyn istumaan? :smileyhuh:

 

Pahoittelut hätäilystä :)

 

 

 


Ei enää mitään, kipaisin hakemassa puhelimen muuta reittiä ja vielä muutaman kympin halvemmalla 😉 Eihän tässä oikeasti ongelmaa olisi ollut jos entinen kännykkä olisi vielä jotenkuten toiminut. Ilmoittelin asiakaspalveluunkin, että perutaan homma ja nyt pitää sitten käydä postissa ilmoittamassa että lähettävät luurin takaisin kun joskus saapuu sinne postiin. Eilen oli tosiaan ensimmäistä kertaa ollut postin käsittelyssä n. tunti sen jälkeen kun olin jo hakenut puhelimen muualta.

 

Pahoittelen, että meni nyt säätämiseksi palautuksen ja muun kanssa 🙂

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Hyvä että sait uuden puhelimen nopeasti ja vielä vähän halvemmallakin 🙂 Eipä sitä hirveästi viitsi jäädä odottelemaan jos vanha on jo rikki. 🙂

Osallistu keskusteluun