Kysymys

Lumia 920, koska ennakkotilattavissa?


Otsikko kertoo kaiken. Lumia 920 on minun tuleva puhelin. Milloin ja kuinka paljon kultarahoja, niin siihen voi vastata Saunalahden edustaja 🙂

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

510 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Näin äkkiseltään luulisin,ettei saunan edustajatkaan tiedä,jos ei vielä muutenkaan myynnistä ole tarkkaa aikaa. Toki jos on kristallipallo,niin sitten;)
Käyttäjätaso 2
Tää puhelin kyllä kiinnostaa. Tulis nyt sit tosiaan ennakkotilattavaks ja mahdolliseks ottaa olemassa olevaan liittymään puhelimen vaihdolla 
Käyttäjätaso 4
Manipenni kirjoitti:
Näin äkkiseltään luulisin,ettei saunan edustajatkaan tiedä,jos ei vielä muutenkaan myynnistä ole tarkkaa aikaa. Toki jos on kristallipallo,niin sitten;)

Näinhän tilanne on aina uusien julkaisujen kohdalla. Ilmoitellaan kun saadaan lisätietoa. 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Niinpä...Ei taida heti olla myynnissä,kun "Eeloppi" on lopettanut esittelynsä. Jossain oli arvelua, että ehkä joulumyyntiin saattaisi tulla tai ehkä se oli vaan jonkun toive sekin. Eikä sitäkään tiedä,millon alkaa ns.joulumyynti. Ensimmäiset tontut kynttilöineen ja koristeineen tulee vuosi vuodelta aikasemmin postilaatikkoon:p
Niin itsekkin henkeen ja vereen Nokian käyttäjä, mutta ahdistaa kun ei kerrota koska saa ja mitä maksaa. Kato vaan kun Apple jukaisee, ilmoittaa hinnan, koska tulee kauppaan ja heti myy sen kymmenen miljoonaa luuria !
Käyttäjätaso 3
Hei,

MNB:lla oli tällainen artikkeli hetki sitten tarjolla. Toki kun muistaa, että Suomi ei ole maailman napa (miten niin?!), voi olla, että me emme saa puhelimia tänne ihan ensimmäisten joukossa.

http://mynokiablog.com/2012/09/07/possible-price-and-date-for-nokia-lumia-920-release/

Lumia 920 tulisi markkinoillle marraskuussa hintaan 600 eemeliä (tästä minua fiksummat laskevat helposti kytkyhinnat vertaamalla hintaa vaikka iomenaan) ja Lumia 820 vähän myöhemmin hintaan 450 eemeliä.

-vvaino
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Hintoja alkaa muodostumaan http://www.talouselama.fi/nokialandia/nokia+paljasti+uusien+lumiapuhelimien+hinnat/a2147566

http://www.hs.fi/talous/Nokian+uutuusmallin+hinta+ihmetytt%C3%A4%C3%A4+analyytikkoja+/a1305601972275?ref=tf_iHSisboksi630
nosto
Käyttäjätaso 2
Eipä taida ennakkoon tilattavaksi ainakaan keritä enää ku parin viikon päästähä se pitäs olla kauppojen hyllyllä 
Käyttäjätaso 4
Minäpä kyselen tästä vielä kuitenkin, ihan vaan varmuuden välttämiseksi. Infoan kun saan lisätietoa 🙂
Käyttäjätaso 4
No niin, sain vahvistuksen sille, että laite on tulossa valikoimiin, mutta tuosta mahdollisesta ennakkomyynnistä tiedotetaan myöhemmin vielä erikseen. Eli nyt ei auta kuin odotella vielä jokunen tovi!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kiitos tiedosta Maria, varmasti moni arvostaa tätä tietoa!
Käyttäjätaso 2
Joo eipä taida hetkeen tulla myyntiin ku verkkokauppa.com oli jo lipsauttanu, että 22.11 tulee 920 lumia myyntiin. On tää surkeeta ku muilla wp8 luurit taitaa keritä kuun alkuun jo myyntiin. Ainakin verkkokaupan sivujen mukaan htc 8x tulis jo tällä viikolla myyntiin. Ei kyllä kiinnosta tuo htc eikä samsungin ativ s ollenkaan :smileycry:
Nokian tiedotteessa Suomi ei ollut niiden maiden joukossa mihin 920 tulee saataville marraskuun aikana. Pitääköhän tuo nyt sitten paikkansa?
Kyllähän Saunalahden kannattaisi hiljalleen antaa mahdollisuus ennakkotilaukseen, jos puhelimia on jossain vaiheessa tulossa myyntiin.

Muilla on jo tähän mahdollisuus - ja mitä pidempään Saunalahti antaa odottaa, sitä useampi tilaa luurinsa muualta.
http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/nyt+se+on+virallista+lumia+920+suomeen+22+marraskuuta/a851792

Nyt sit Elisalta/Saunalahdelta virallinen varmistus ja paketointi, että sen pääsee naputtamaan netistä tilaukseen :)

Muoks: Noksun virallinen tiedote vielä: http://press.nokia.fi/2012/10/30/nokia-lumia-920-tulee-kauppoihin-suomessa-marraskuun-22-paivana/
http://www.elisa.fi/lumia/

Muutama minuutti oman edellisen postaukseni jälkeen... :)

Tietysti olis kiva tietää myös kytkymahdollisuuksista jne...
Käyttäjätaso 2
jihuu tulihan se sieltä. Onkohan toi elisan tilaus mahdollista tehä sil osarilla vai pitääks ootella vielä saunikselta tilausmahdollisuutta pihelimen vaihdolla vanhaan pakettiin :smileyshocked:
Käyttäjätaso 1
Nyt kannattaa olla Saunalahdellakin valppaana. Äkkiä hintatietoja, kytkymahdollisuus yms. Veikkaan että monet tilaa sieltä mihin tulee ensiksi myyntiin, ja vielä edukkaasti.. joten hopi hopi..
Kyllä vaan - näin saattaa ainakin omalla kohdalla tapahtua. Ja pahimmillaanhan (?) siinä voi vaihtua operaattorikin....
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
majuho kirjoitti:
Nyt kannattaa olla Saunalahdellakin valppaana. Äkkiä hintatietoja, kytkymahdollisuus yms. Veikkaan että monet tilaa sieltä mihin tulee ensiksi myyntiin, ja vielä edukkaasti.. joten hopi hopi..

Hoo, HobbyHall tyrkkii jo "marraskuun alkupuolella" 599 € -> Lumia 920

Kilpailija operaattorikin ehti jo mukaan:

"DNA kertoo aloittavansa Nokian Lumia 920 -mallin ennakkomyynnin huomenna keskiviikkona. Operaattori kauppaa puhelinta 599 euron käteishintaan sekä 23 euron kuukausihintaan kahden vuoden kytkysopimuksella."

Lähde:

Arvopaperi sivut
Tämähän alkaa näyttää suorastaan huolestuttavalta Saunalahden kannalta.

Vaikka en mikään markkinoinnin ammattilainen olekaan, niin olisin hoitanut homman hieman toisin.
Vaikkapa tekstiviesti nykyisille kytkyasiakkaille "Ensi yönä klo 00 alkaen voit vaihtaa nykyisen puhelimesi Lumia 920:aan hintaan X euroa / kk"

Nyt moni ottaa puhelimen sieltä mistä ensimmäisenä saa. Nuo ensimmäiset erät myydään kuitenkin loppuun ja seuraavaa erää saa todennäköisesti sitten odottaa jonkin aikaa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Saunalahti on tämän vuoden puhelin-uutuuksissa ollut aina viimeisenä liikkeellä. Myynnissä ja markkinoinnissa vaihtunut porukka?
Käyttäjätaso 1
Vaihtunut? Enemmänkin lopettanut... tuntuu ettei siellä ketään ole, sen verran on hiljaiseloa Saunalahdella. No, nopeat elää.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Miten valvon klo 00 asti? Ja onko hinta valvomisen arvoinen?