Kysymys

Lumia 920, koska ennakkotilattavissa?Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

510 kommenttia

25.11 Tilattu keltanen tulossa :) tai ainaki seurantakoodi ilmesty tänään
Käyttäjätaso 1
Punainen 920 tilattu 5.12 ja tänään on tullut seurantakoodi näkyviin. Omalla kohdallani ei voi kyllä valittaa mistään. Tänään tainnut tulla isompi erä puhelimia varastoon.
Hyvä, että on tullut lisää puhelimia. Oma musta 920 tilattu 26.11.,joten sitä saanee odottaa pidempään.
Lumia 920, koska ennakkotilattavissa?
Sanoja kirjoitti:
16.11 tilattu ja ei näy missään. Nyt joku saunalahden ''osaava työntekijä'' voisi varmasti vastata kauanko täytyy vielä puhelinta odottaa, vai kannattaako siirtyä Giganttiin ja ostaa tuote hyllystä pois kuleksimasta!

Jos löydät jostain gigantista hyllytavarana, niin osta ihmeessä pois. Ainakin gigantin verkkokaupassa on jokaisen värin kohdalla "Toimitukset alk.
31.12.2012" ja mm. verkkokauppa.com on muuttanut puhelimen saatavuuden muotoon "avoinna".
17.11 tilattu musta postitettu tänään (12.12)
20.11. tilattu musta lähtenyt tänään postiin.
Moi,

Tilasin Lumia 920:n tuossa viime perjantaina (7.12.) ja tilausta tehdessä huomasin, että viimeeksi annetun tiedon mukaan (4.12.) tilanne on se, että toimituksissa menee n. 2 viikkoa.

Onko tämänhetkinen tilanne mikä? Millaisella aikataululla muut ihmiset ovat oman Lumiansa saaneet?

Kiitos 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Kaikille väreille toimitusaika n. 2 viikkoa viimeisimmän tiedon mukaan. Kun ottaa huomioon joulun, niin valitettavan tiukille menee toimituksesi. Toivotaan toki että saat puhelimesi 21.12 mennessä.
26.11. tilattu musta 920 seurantanumero luotu tänään (17.12.). Ehtihän se sittenkin jouluksi kotiin... 🙂
17.11 tilattu Lumia920 musta, toimitus postissa 14.12, noudettu 17.12
musta 920 tilattu 8.12. postin seurantakoodi tuli 18.12 eli puhelin ehtii jouluksi..
Keltainen lumia tilattu 2.12, elisan liikkeestä. vieläkään ei ole kuulunut mitään. 2 viikon maksimi toimitus ajasta puhuttiin..
Missähän kohti mennään tilauksissa tällä hetkellä? Itsellä tilattuna keltainen.. Kertokaa oi kertokaa!
Itseänikin kiinnostaisi kovasti, että missä näiden osalta mennään..? Puhelin tilattu miltei 3 viikkoa sitten.
Kävin Elisashopitissa  ja siellä selviteltiin mun tilaustilannetta. Tilasin puhelimen n. 15.12 ja olin keltaisen osalta nyt sijalla 24 Sauniksella. Oli sijoitus edennyt 10 pykälällä 2 viikossa. Eli hiiiittaaaasti luureja saavat markkinoille...
Minä tilasin 6.1.2013 keltaisen Lumia 920 ja sillä ois kiire kaiken kukkuraksi ku entinen on ruvennut sanoon ns. sopimusta irti.Jostain syystä en huomannu tilatessani toimitusaikoja o_O Varmaan ne on jossai lukenu, mutta ei vaan ottanut silmään.  Ei auta ku toivoa ettei menis kovin kauaa. Taitaa olla toiveajattelua.  🙂
Helmikuun puolessa välissä tullee puhelimia(lumia 920)
Voisko sieltä Saunalahden puolelta joku kertoa, että onko teillä tietoa milloin tuota keltaista 920 on tulossa varastoon ja onko tietoa onko sitä tulossa isompi satsi, että kaikki tilanneet saavat sen vai tuleeko sitä ripotellen muutama silloin tällöin?

Ja toimitaan sitten jos 2viikkoa ylittyy tilauksesta eikä tuotetta ole saapunut. Sillä sopimuksessakin mainitaan toimitusajaksi 2vikkkoa.

Kiitos vastauksesta etukäteen.
Mielestäni on turha moittia myyjää jos tavaran toimittaja ei pysty vastaamaan tavaran kysyntään.ja mitä tulee 2 vk niin sehän ilmoitetaan arvioksi..ja jokaisellahan on oikeus perua kauppa, 14 vrk sisällä tahi jos toimitus kestää tavallista kauemmin 🙂
pitikin kirjoittaa että miten toimitaan. ei tässä ketään moitita. Ei tietenkään sille voi mitään jos tavaraa ei tule.

Mutta asia sikseen, minua kiinnostaa tuo että onko saunalahdella tietoa, että milloin tuota keltaista lumiaa on tulossa?
Käyttäjätaso 3
Saimme juuri tänään varmistetun tiedon Lumia 920 osalta ja näyttäisi siltä että saamme toimitettua Mustan, Punaisen ja Valkoisen värin osalta järjestelmässä olevat tilaukset ensi ja sitä seuraavan viikon aikana(viikot 3 ja 4).

Näiden värien osalta 8.1. ja sen jälkeen tilattujen puhelimien osalta toimitusajat ovat arvoidusti 2-3 viikkoa.

Keltaisen Lumia 920 osalta saatavuus onkin hankalampi, ja niiden tilaukset saamme toimitettua viimeistään viikkoon 7 mennessä. Pyrimme kuitenkin yhdessä Nokian kanssa lyhentämään toimitusaikaa mahdollisuuksien mukaan.

Pahoittelut että kesti vastata tästä 😞 odottelimme vahvistettuja tietoja tilanteesta että saamme ajankohtaista tietoa annettua.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Aika järisyttävää tietoa. Itse 1.12 asti odottanut puhelinta ja nyt on jo tulossa helmikuun keskivaiheilla. 2,5 kk ei ole kohtuullinen toimitusaika edes valmistalopaketille.
Eikös tilauksen saa perua jos sattuu muualta löytämään puhelimen? Tilauksesta menny yli 14 vrk mutta toimitusaika noin pitkä niin eikös se ollu peruste purkuun?
Tulikin tässä mieleen että jos sattuu olemaan eri paikkakunnalla kuin kotona kokonaisen viikon silloin kun se kännykkä lähetetään niin voiko sitä lähetystä kesken kuljetuksen muuttamaan niin että tulee paketti eri osoitteeseen? Eikö postilla oo joku ohjauspalvelu ym?