Kysymys

lumia 928 mms

  • 7 heinäkuu 2015
  • 4 kommenttia
  • 2560 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
Eli lumia 928 mms-viestit ei pelaa.
Laitoin yhteysasetukset kohdilleen, mutta viestejä ei voi lähettää. Kaikki palstalla olevat vinkit on mielestäni käyty läpi. Voiko johtua vanhan sim-kortin ja puhelimen yhdistelmästä? Minulla 000- aikuinen sim, mutta puhelimen asetuksissa todennustyyppi PAP, eikä sitä saa valittua pois. Ohjeiden mukaan vanhalla sim- kortilla pitäisi olla tyhjä tai ei mitään.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei grpe, ja tervetuloa palstalle! :)

Tarkoitatko tässä yhteydessä pelkästään MMS (multimedia)-viestejä, vai myös tekstareita? SIM-kortin vaihto kannattaa ehdottomasti tehdä mikäli sinulla on 00000-alkuinen SIM, uuden saat nopeiten Elisan myymälän tiskiltä tai tilaamalla Oma Elisan tai asiakaspalvelun kautta. Sitten vain asetusten tarkistus täältä, ja pitäisi toimia (uudemmalla SIM-kortilla on eri asetukset).

Mikäli ongelma jatkuu, laita privaviestiä niin katsotaan asiaan mahd. vikailmoituksen tiimoilta!
Pelkästään mms-viesteissä tuo ongelma. Pitää koittaa vaihtaa SIM
Ei auttanut SIM-kortin vaihto. Hukkaan meni sekin raha
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kurkkasin tuon liittymäsi tilanteen läpi, ja kaikki näyttäisi olevan liittymän osalta kunnossa. Laitatko minulle yksityisviestinä mahdollisimman tarkat tiedot muutamasta viestistä jonka lähettäminen on epäonnistunut. Tarvitsen numeron johon viestiä on koitettu lähettää, sekä mahdollisimman tarkan kellonajan koska viesti on lähetetty.

Osallistu keskusteluun