Microsoft Lumia 650

  • 26 heinäkuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 1635 katselukerrat

Voi hyvää äivää, että olinkin hölmö ja menin ostamaan ko puhelimen ja ostamani luuri on täys fiasko. Akku tyhjenee hetkessä, jumittuu oudosti, eikä pästä eteenpäin, ennenkuin oon sammuttanut ja kirjautunut uudelleen etc.
Olen jo kolmesti käynyt Elisan myymälässä näyttämässä sitä, mut yhtään ei ole heidän toimenpiteet auttaneet asiassa. Puhelimen olen hankkinut huhtikuussa!!1
Omkohan muilla ko luurin kanssa vastaavia ongelmia?:@

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
En ole käyttänyt laitetta, mutta mielenkiinnosta katsoin arvosteluita laitteesta. Tyypillisimmät negatiiviset arvostelut esim. Gigantin sivuilla on aina samoista asioista eli akkukesto on huono ja laite on hidas tehoiltaan joten varmaan voi jumitella tökkiä tuon perusteella 😞 Onko laitteelle tullut päivityksiä joita olet ladannut jo?
Käyttäjätaso 7
Ensimmäisenä kannattaa laittaa pois päältä kaikki sellaiset ominaisuudet, joita ei jatkuvasti tarvitse. Huomaa esim. wlanin osalta muuttaa myös kohta "käynnistä uudelleen..." vaihtoehtoon manuaalisesti.

Lisäksi katso virranhallinnasta, millä sovelluksilla on oikeus taustakäyttöön, ja laita kielto päälle kaikille sellaisille, jotka eivät sitä tarvitse. Esim. uutissovelluksilla on ikävä tapa kuluttaa akku tyhjäksi taustalla (enkä ymmärrä miksi kukaan tahtoisi jatkuvalla syötöllä ilmoituksia jonkun iltapashalehden otsikoista).

Sille ei sitten mitään voi, että halpis on halpis, eikä siltä voi odottaa huippupuhelimen ominaisuuksia.
Jos et ole palauttanut kertaakaan tehdasasetuksia, niin suosittelen tehtäväksi sen jälkeen, kun uusi Windows 10 päivitys tulee puhelimeen (on tuloillaan näinä päivinä). Huom! tehdasasetusten palautus tyhjentää puhelimen. Kaikki omat tiedostot talteen. Lopuksi kaikki edellä mainitut säädöt puhelimeen.

Mitään suurta mullistusta ei puhelimessa tapahdu (mopo ei voi muuttua moottoripyöräksi).
maltoin odottaa ja päivitykset alkoi latautumaan kolmen viikon jälkeen käyttöönotosta.. akun kesto nyt ok ja muutenkin tykkään kyllä 🙂

Osallistu keskusteluun