Vastattu

Miten teen tietokoneelle (Windows 7) varmuuskopion Lumia 920 ((Windows 8.1) koko sisällöstä

  • 11 toukokuu 2015
  • 27 kommenttia
  • 4477 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

27 kommenttia

Joku sanoi, että Siperia opettaa. Ehkä joku toinen lukiessaan tätä oppii lukemaan ohjeita."

Mitä ohjeita?!?!?

Olen kyllä keskustellut MS-tuen kanssa. Jos luet tämän jutun kokonaan niin juoni selviää.

Tilin salasanaa ei luvattu palauttaa tunnistusongelman takia.

Tämä koko homma on taattua jenkkipaskaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Onko sinulla mahdollisuutta käyttää jotain toista puhelinta, jonne voisit siirtää yhteystietosi Siirrä tietoni -sovelluksen avulla (bluetooth)? Ja mahdollisesti toisesta puhelimesta edelleen SIM -kortillesi? Näin saisit yhteystietosi turvaan, kuvat ja videot kun olet jo koneelle saanut.

Kaiken muun nykyiseen Microsoft -tiliin liitetyn datan menetät kun luot ja määrittelet puhelimeen uuden Microsoft -tilin.

Onko sinulla käytössä Gmailia (Google -tili)? Jos on, voit määrittää myös sinne yhteystietojasi ja ne synkronoituvat sieltä puhelimeen automaattisesti Google -tilin määrittämisen jälkeen.

Suosittelen lämpimästi antamaan uuteen Microsoft -tiliin mahdollisimman paljon erilaisia tunnistetietoja. Käytännössä siis vaihtoehtoista sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa yms. Nämä auttavat merkittävästi, mikäli joutuisit uudestaan samaan tilanteeseen. Lisäksi salasanan kannattaa olla sellainen, joka on helppo muistaa ja vaikea arvata. Tarvittaessa salasanan voi kirjoittaa vaikka jonnekin ylös ja säilyttää sitä varmassa tallessa.

Osallistu keskusteluun