Mobiili OmaElisa ei toimi Windows phone 10:ssa

  • 10 huhtikuu 2017
  • 37 kommenttia
  • 2769 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

37 kommenttia

Oma elisa mobiilina toimii oikein hyvin WP10:ssä.
Kyllähän se sovelluksena kaiketi toimii, kunhan on asennettuna. Uudet asennukset on se, joka ei näyttäisi toimiva. Vai oletko itse ihan lähiaikoina asentanut sovelluksen?
Asensin kuukausi sitten, ei mitään probleemaa. Vaihdoin silloin 950XL Dual Simmin itselle.
Oli tosiaan asennettavissa kuukausi sitten, mutta ei ole enää. Eipä silti, en tarvitse sovellusta.

Mulla ei kyllä antanut asentaa enää kesälläkään.
Käyttäjätaso 2
Oma elisa mobiilina toimii oikein hyvin WP10:ssä.
Kyllähän se sovelluksena kaiketi toimii, kunhan on asennettuna. Uudet asennukset on se, joka ei näyttäisi toimiva. Vai oletko itse ihan lähiaikoina asentanut sovelluksen?
Asensin kuukausi sitten, ei mitään probleemaa. Vaihdoin silloin 950XL Dual Simmin itselle.
Oli tosiaan asennettavissa kuukausi sitten, mutta ei ole enää. Eipä silti, en tarvitse sovellusta.

No voisiko ELISA ottaa kantaa miksi ei ole asennettavissa ! Onko heillä vai Microsoftilla näpit välissä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mobiili OmaElisan osalta kehitys on Windows Phonejen osalta lopetettu tämän syksyn aikana 😞 Tuo OmaElisa toimii kuitenkin selaimen kautta normaalisti 🙂
Käyttäjätaso 2
Miksi, maksaako Google tarpeeksi?
Käyttäjätaso 7
Miksi

Ihan yksinkertaista talousmatematiikkaa: Windows Phonen käyttäjiä on niin vähän, ja tulevaisuudessa vielä vähemmän, että heidän vuoksi ei kannata käyttää yhtään euroa sovelluksen kehitystyöhön. Varsinkin, kun ne samat palvelut on tavoitettavissa selaimen kautta joka tapauksessa (siihen asti kunnes wp:n selainkin vanhenee niin pahasti, ettei se ymmärrä omaelisaa).
Käyttäjätaso 2
Wp:n selain on edge , sama kuin natiivina Win10:ssä ja saatavilla nykyään myös androidiin ja ios:ään. Suräpautai hesarit, whats appit jne pukkaa uusia versioita apeeistaan wp:lle myös. Monet muut samoin. Eli ontuvaa
Käyttäjätaso 2
Mutta se on Elisan oma valinta. Edes Yritysten oma elisassa ei saa laskua esille jos ei lataa firefoxia tai chromea. Edge tai IE ei kelpaa.
Tästähän pääsee eroon kun vaihtaa liittymänsä pois.
Minullakin on aika monta yrityksellä ja perheellä.Vaikkei WP sovelluksia saisi muualtakaan niin kiusa se on pienikin kiusa Ellulle ja kyllä se koskee kun niitä tarpeeksi on.
Kannattais alkaa palvelemaan kaikkia asiakkaita vaikka Google maasuttaisi kuinka paljon.
Käyttäjätaso 7
Edes Yritysten oma elisassa ei saa laskua esille jos ei lataa firefoxia tai chromea. Edge tai IE ei kelpaa.
Tästähän pääsee eroon kun vaihtaa liittymänsä pois.

Selainta vaihtamalla (ainakin tietokoneella) saattaisit saada paremman käyttökokemuksen, mutta ihan kuinka vain... periaattellisista kysymyksistä ei auta kinastella.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ikäänkuin Googlella olisi mitään intressejä maksella firmoille suomen markkinoilla etteivät tekisi WP-sovelluksia :D

Kyse on puhtaasti tuosta mitä kv36 kertoi. Harmittaa kyllä itseäkin, että MS sössi noiden puhelimien kanssa kun sitä potentiaalia oikeasti oli, mutta ei sentään harmita niin paljon että pitäisi keksiä salaliittoteorioita kilpailevien alustojen toimittajien maksuista app-gapin laajentamiseksi.

Jos Microsoftkaan ei enää panosta niin miksi sovelluskehittäjät panostaisivat?
https://www.windowslatest.com/2017/10/09/windows-10-mobile-wont-ever-receive-new-features-says-joe-belfiore/
Käyttäjätaso 2
Olen kyllä käyttänyt niitä molempia. Mutta miksi pitäisi käyttää. Edge on puhelimessa, tabletissa viidessä tietokoneessa ja kaikki toimii loistavasti. Mutta on olemassa sanonta: Jos Muhammed ei tule vuoren luoniin vuori voi tulka Muhammedin luo. Tällä tarkoitan sitä , jos ei Elisalta saa palvelua haluamaansa, sen voi hakea muualta. Tuo laskujen näkemättömyys Yritysten omassa elisassa alkoi olla jo viimeinen pisara.
Käyttäjätaso 2
Kyllä M$:ltä tulee uutta ja erittäin isossa määrin eri yleisappsit toimii ja saavat uusia ominaisuuksia eri appeihin. Lähdetään vaikka, posti,k-ruoka, sportstracker,Hesari,ja lukemattomat muut. Joihinkin on juuri julkaistu uutuutena toiminta myös wp10:ssä. Mutta mitä tekee Elisa? Jättäytyy pois ja on naurettava.
Itse sain yhteensopimattoman Oma Elisan asentumaan päivittämällä viimeisimpään Insider betaan ja sen jälkeen palautin 'Oma Elisa'n Microsoft Storesta avaamalla sen "Oma kirjasto" -luettelon ja sen kautta asentui. Samalla konstilla asensin myös kaupasta poistuneet sovellukset, kuten "Microsoft Photosynth", jne.

Jos Elisa ei todella päivitä sovellusta enää yhteensopivaksi Windows 10 Mobilelle, niin on jollain päättävällä taholla silloin mennyt virtsajohtimet tukkoon ja sen tietää mihin se neste nousee sen jälkeen.

Muuta muualta:
Windows 10 mobiililaitteita koskien monilla on mennyt faktat ja fiktiot sekaisin.
Microsoft on julkisesti ilmoittanyt, että Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmää ei enää kehitetä. Tuo ei tarkoita, että mobiilikäyttöjärjestelmää ei kehitetä, vaan juuri tuolla nimellä. Microsoft on työstänyt jo pidemmän aikaa yhtenäistä nimeä käyttöjärjestelmälle.

Windows 10 Mobile Insider on huhujen mukaan lakkautettu. Todellisuudessa sellaista ei ikinä ollutkaan. On ollut vain yksi ja ainoa Windows 10 Insider, jossa on ollut erikseen mobiilialustalle päivityksiä ja muutoksia.

Windows-puhelimia ei myyjien mukaan ole saanut, eikä valmistettu aikapäiviin.
Todellisuudessa markkinoille on ilmestynyt paljon edullisia ja keskisarjan puhelimia, kuten Funker - http://www.funkertech.com/ingles/windows/w55/
Pienempien valmistajien puhelimet vain harvoin pääsevät erikoisliikkeisiin ja marketteihin.

Osallistu keskusteluun