Kysymys

NOKIA 100+TAKUUKORJAUS+MALLIA EI SUOMESSA

  • 18 joulukuu 2011
  • 3 kommenttia
  • 2401 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 287 kommenttia
KANSALAISET... Otetaan yksi teoreettinen tapaus. Ostetaan yksi Nokia 100 netin kautta Saksasta. Kännyssä on Nokian kahden vuoden EU takuu voimassa. Sanotaan että kännyyn tulee vika noin vuoden käytön jälkeen. Lähetetään Suomessa Nokia huoltoon ostokuitin kera. Kännyä ei kannata korjata. Se pitäisi vaihtaa uuteen. Nyt herää kysymys? Saako asiakas uuden 100 mallin tilalle vai rahat takaisin kerta kyseinen 100 malli ei kuulu Suomen Nokia valikoimaan? Sama kysymys myös Nokia C1-02 mallille. Ranskasta ostettu.

3 kommenttia

Miksi ei kannata korjata? Emolevyn vaihto 5 minuuttia ja sillä siisti?

Miksi ei kannata korjata? Emolevyn vaihto 5 minuuttia ja sillä siisti?
Jos kännyn ostohinta on alle 40 Euroa ja huollon tuntiveloitus on 60 Euroa tai enempi niin kannattaako jos kerran takuu on voimassa? Entä jos Emolevyä ei lyödy Suomesta? Mitä sitten tapahtuu?
Noihin halpoihin noksuihin ei emoja vaihdella. Jos se on paskana niin uutta luuria tilalle asiakkaalle. Sitä en tiedä, mitä noille rikkinäisille tapahtuu, korjataanko ne jossain (tsekissä on tietääkseni nokian vaativan tason huolto) vai romutetaanko suoraan. Lähtökohtaisesti jos samaa mallia ei ole saatavilla, huolto antaa tilalle vastaavan laitteen, eli kattoo hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan mahdollisimman lähellä vanhaa luuria olevan mallin ja antaa sen (tässä on vielä sekin kiva että saa täyden myyntipaketin).

Osallistu keskusteluun