Kysymys

Nokia E7Näytä ensimmäinen kirjoitus

134 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kyselin Nokialta tuosta oranssista ja vihreästä väristä ja sain vastauksen:

"Kiitos yhteydenotostasi Nokia Care -asiakastukeen. Suomessa on tällä hetkellä saatavissa kolmea väriä, hopea/valkoinen, tummanharmaa ja sininen. Valitettavasti meillä ei ole tietoa millä markkina-alueilla on myynnissä muun värisiä puhelimia."

Eli vaikka Nokian mallikoodilistassa on mainittu nuo kaksi "puuttuvaa" väriä EU:n alueelle, he muka eivät tiedä missä niitä myydään??

-J_
Onkohan tähän E7:ään tulossa hinnanalennuksia joskus lähiaikoina Sauniksen kytkyssä. Olen tsekkaillut hintoja ja jostain syystä mm. Saksassa tätä myydään jo n. 350 hintaan yleisesti. Onko näin, että Suomessa Nokia perii korkeampaa hintaa, kun täällä menee kaupaksi, mutta muualla on hurjat hinnanalennukset käynnissä?

Tietäen Nokian tämänhetkisen ikävän tilanteen en tietenkään toivoisi firmaan konkurssiin, mutta en kyllä haluaisi maksaa ylihintaa firmaa tukeakseni.
Unohtakaa tämä "bisnes-puhelin"

Raportit maailmalta kertoo lukuisista piirilevy-ongelmista (http://www.nokiae7forum.com/general-nokia-e7-discussion/n8-dies-after-48hrs/ ' TARGET='_blank ja http://discussions.europe.nokia.com/t5/Eseries-and-Communicators/E7-WON-T-BOOT-UP/td-p/1037763 ' TARGET='_blank) ja tänään pimeni oma luuri. Johan tuo kerkesi kuukauden käytössä ollakin...

Eipä ole vielä yksikään puhelin ennen tätä hajonnut fyysisesti. Nokian laatu on yleensä liittynyt vahvasti symbianin ongelmiin, mutta jos tosiaan rauta on tätä tasoa niin ei taida WP7 olla mikään pelastus...

Mikäs seuraavaksi? Onko jollain valmistajalla mitään rakenteellisesti (kuoret) yhtä laadukkaan oloista qwerty-luuria? Ei taida valitettavasti olla...
Joitain ongelmia tosiaan on E7:ssa kuulemma ollut, mutta ilmeisesti niitä ei kuitenkaan ole ollut ihan niin valtavasti. Kyselin matkapuhelininfon foorumissa asiasta ja ainakin muutamalla oli toiminut kuukausia ihan hyvin, joten toivon, että viat ovat ihan yksilötasolla tai sitten vain yhdessä erässä. Mikäli vikoja on ollut enemmänkin alkukevään aikana valmistetuissa puhelimissa, niin toivon, että Noksulla olisivat hoitaneet vikaa aiheuttavat osat kuntoon jo.

Sillehän ei nyt voi mitään, että oli laite kuin kallis vain niin valmistusvikojahan voi aina olla.
päivitystä sen verran että omastani oli "vain" akku ottanut lopputilin huoltolselosteen mukaan. Yhtä kaikki.. ensimmäinen nokialainen akku mikä itselläni on hajonnut.

Pointsit Elisa shopitille / Optimalle huollon nopeudesta. Alle viikossa selvittiin.
Jopas on E7:n hinta pudonnut. Tuntuu tyhmältä kun itse on maksellut kohta 6kk kytkyä ja edelleen jäljellä enempi mitä uusi maksaa :)
Saa nähä putooko n9 hintakin yhtä nopeesti... tulee melkosen kalliiks kokeilla näitä nokian kalliimpia malleja.

Jopas on E7:n hinta pudonnut. Tuntuu tyhmältä kun itse on maksellut kohta 6kk kytkyä ja edelleen jäljellä enempi mitä uusi maksaa :)
Saa nähä putooko n9 hintakin yhtä nopeesti... tulee melkosen kalliiks kokeilla näitä nokian kalliimpia malleja.


Elämä on...

N9:n kohdalla en kyllä uskalla odottaa hinnan putoamista kun voipi olla, että niitä ei riitä kaikille haluaville... (tai sitten taas vain vedetään meitä tyhmiä höplästä)
  😮
Jokos saunalahdelta myytävässä E7:ssa on belle sisäs?
Semmosta kirjoittelevat netis, että semmosiakin jo sais.

Osallistu keskusteluun