Kysymys

Nokia Lumia 2520 toimitus

  • 3 joulukuu 2013
  • 13 kommenttia
  • 17064 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 7 kommenttia
Verkkokaupan puolella on ilmestynyt teksti "Toimitukset alkavat vasta viikolla 50" eli tarkoittaa ilmeisesti että ennakkotilajiien toimituskin on viivästynyt huolimatta Nokian mainoksia ympäri nettiä tänään että laite on kaupoilla saatavilla huomenna (4.12)?

13 kommenttia

Ilmeisesti ainakin punaisen saatavuus on kaikkialla huono. Onko teillä viikko 50 kuinka varma tieto punaisen osalta ja osaatteko sanoa kuinka pitkälle ensimmäinen erä riittää ennakkotilaajille?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
KpA3 kirjoitti:

Ilmeisesti ainakin punaisen saatavuus on kaikkialla huono. Onko teillä viikko 50 kuinka varma tieto punaisen osalta ja osaatteko sanoa kuinka pitkälle ensimmäinen erä riittää ennakkotilaajille?


Kyllä laitteet tulevat viikolla 50 toimitukseen, ja hyvin pitäisi riittää kaikille ennakkotilaajille, mikäli ei tule mitään törkeää ennakkoryntäystä. :) 
Kiitos vastauksesta! Tilattu on kuukausi sitten niin eikö se sitten ensi viikolla tule 🙂
Olisiko jo tarkempi toimitusaika tiedossa eli ehtiikö laitteet perille tämän viikon aikana?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Tästä ei ole tarkempaa tietoa, mutta kyselin asiaa vielä. Ilmoitellaan, kun saadaan vastaus tilanteesta. Eiköhän ne sieltä aika pian tule 🙂
Toivotaan...
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Saamani tiedon mukaan toimitukset päästään aloittamaan viikon 51 alussa. Tälle viikolle laitteet eivät siis ehdi millään.
😞 Ei ole varmasti Saunalahden vika mutta hieman alkaa kyllä harmittamaan kun Nokia on viime päivinä mainostanut kaikkialla että laite on myynnissä eikä sitä saa vaikka on tilannut kauan sitten... Mutta kiitos tiedosta ja kai parempi myöhään kuin ei milloinkaan...
Saisiko laitteen nopeammin jos vaihtaisi mustaan?
Juuh onhan tuo odottaminen aika tuskallista, mutta on ainakin jotakin, mitä odottaa. 🙂 Mutta toivon mukaan ensi viikolla sitten tulisi viimein postitukseen. Hei muuten övöv... Kun noihin Lumia-puhelimiin saa vaihdettua sen toisen värisen kannen ja silleen, niin miten on tämän laitteen kanssa?
En jaksanut enää odottaa, kävin Elisa Shopitista hakemaan mustan 🙂
Mjuhduodasd.... Mikäs on tilanne, että onko tällä viikolla tulossa tuota Lumiaa? 😮
Käyttäjätaso 4
okspoadt kirjoitti:

Mjuhduodasd.... Mikäs on tilanne, että onko tällä viikolla tulossa tuota Lumiaa? :O


Kyllä tällä viikolla (51) on tulossa erä punaista Lumia 2520:aa, mustaa olikin jo saapunut. 🙂

Osallistu keskusteluun