Kysymys

Nokia PcSuite + 3g + N900

  • 23 huhtikuu 2010
  • 6 kommenttia
  • 34709 katselukerrat

Käytössäni on Nokia N900 puhelin ja siinä saunalhti 3g liittymä, ajatuksena olisi kytkeä N900 usb kaapelilla tietokoneeseen ja käytää siis puhelinta 3g modeemina ettei aina tarvitsisi irroitella korttia puhelimesta ja laittaa erikseen nettitikkuun.
Kokeilin kyllä Nokia PcSuitella vaihtoehtoa käytä modeemina mutta yhteyslistassa näkyi kymmeniä eri asetuksia valmiina, ulkomaisia ym, listassa oli myös Elisa ja Saunalahtikin.
Uskaltaakohan tuota noin vain laittaa sen Saunalahti asetuksen ja mennä nettiin kun se tuntuisi ainakin kytkeytyvän sillä, elikkä onkohan nuo asetukset valmiina oikein, pelottaa että jotsain ylimääräisiä kustannuksia tulee, puhelimessa itsessään on asetukset oikein.

6 kommenttia

Toimii eikä tule lisäkustannuksia. Itse olen samaa yhdistelmää käyttänyt kun ei ole jostain syystä ollut kaapeliyhteyttä.
Käyttäjätaso 3

Käytössäni on Nokia N900 puhelin ja siinä saunalhti 3g liittymä, ajatuksena olisi kytkeä N900 usb kaapelilla tietokoneeseen ja käytää siis puhelinta 3g modeemina ettei aina tarvitsisi irroitella korttia puhelimesta ja laittaa erikseen nettitikkuun.

ein, pelottaa että jotsain ylimääräisiä kustannuksia tulee, puhelimessa itsessään on asetukset oikein.


Onko liittymässäsi datapaketti? Jos on niin puhelimella mokkulana siirtämäsi data Suomessa kuuluu pakettiin.
On siis tuo 3g nettitikku,eli kiinteähintainen on mutta olen sitä pitänyt pelkästään puhelimessa ja olisi kätevää jos saisi tietokoneen nettiin puhelinta modeemina käyttäen.
Siinä Pc-Suitessa vaan on niitä vakio vaihtoehtoja listassa kymmenittäin mistä pitää valita yhteys  ja listassa oli monien ulkomaisten yhteyksien seassa myös Elisa erikseen ja Saunalahti kanssa.
Siksi tässä varmistelen että onko muut käyttänyt Pc-Suiten Saunalahti asetuksia listasta valitsemalla vai erikseen naputellut siihen PC-Suiteen asetukset.
Käyttäjätaso 3


Siksi tässä varmistelen että onko muut käyttänyt Pc-Suiten Saunalahti asetuksia listasta valitsemalla vai erikseen naputellut siihen PC-Suiteen asetukset.Saunalahden liittymällä valitset Saunalahden asetukset PC-Suiten listasta ja senkun surfaamaan. N900 on vielä dataominaisuuksiltaan hyvä, sillä olen päässyt yli 7 megan nopeuksiin mokkulana käyttäessäni. Tosin PC-Suiten kanssa yhteys katkeilee välillä todella tiuhaan mitä varsinainen mokkula ei tee.
Tämä selvä, hyvä homma ja helpottaa se kummasti kun voi kytkeä suoraan puhelimen koneeseen eikä tarvitse aina irrotella korttia 3g tikkuun 🙂
Miksi minulla ei toimi tuo n900 combo nettiin? On uusin pc-suite koneella ja alkuperäinen nokian usb-kaapeli kytken koneeseen ja pc-suite tunnistaa laitteen ja laitan saunalahden netti asetukset ja valitsen n900 modeemiksi ja sitten koitan yhdistää niin laitaa samantien "yhteys katkaistu"

Mikä mahtaisi olla ongelma??

Osallistu keskusteluun