Vastattu

Odotan puhelinta joka ei nyt ole.

  • 10 elokuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 371 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Odotan puhelinta joka oli risa ja pitäisi nyt tulla uusi eivaan näy eikä kuulu.Elisalla on aika löysää kaikki homma mikään ei toimi onko konkurssi lähellä,
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Piampi 11 elokuu 2016, 22:30

Oletko laittanut sen asiakasnumerosi profiiliisi ja kertonut Palstatiimille tarkemmin ongelmastasi/tilanteestasi?Vai aiotko ainoastaan jatkaa näiden vihaisten ja järjettömien lauseiden kirjoittamista ilman, että kenelläkään voi olla käsitystätäkään siitä, mitä sinun ongelmasi on. Toisin sanoen siis ilman että kukaan voi oikeastaan millään tapaa sinua auttaakaan.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ei toki ole konkurssi lähellä! Vakaasti mennään eteenpäin pikkuaskelin. 🙂 Tarkista, että profiilissasi on asiakasnumerosi ja kerro tarkemmin puhelimen vaihdon haasteista niin lähdetään selvittämään. Pahoittelut, jos meistä johtuen on ollut viivästystä asiassa.
No mikäs perkele että puhelinta ei näy laskua kyllä tulee.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Oletko laittanut sen asiakasnumerosi profiiliisi ja kertonut Palstatiimille tarkemmin ongelmastasi/tilanteestasi?

Vai aiotko ainoastaan jatkaa näiden vihaisten ja järjettömien lauseiden kirjoittamista ilman, että kenelläkään voi olla käsitystätäkään siitä, mitä sinun ongelmasi on. Toisin sanoen siis ilman että kukaan voi oikeastaan millään tapaa sinua auttaakaan.

Osallistu keskusteluun