Kysymys

Reitittimen yhteys on minimissään (4g)

  • 12 maaliskuu 2014
  • 36 kommenttia
  • 37630 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

36 kommenttia

Ja siinä kortissa lukee että saunalahti.
Käyttäjätaso 6
Jos yhteys toimii paremmin langattomasti kuin verkkokaapelilla, niin suosittelen verkkokaapelin vaihtamista tai LAN portin vaihtoa toiseen vapaaseen porttiin.

Voit myös lisätä profiiliisi tuon Saunalahden sim-kortin takana olevan sarjanumeron, niin löydämme asiakkuudeen myös tällä 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jaksuu kirjoitti:
Jos yhteys toimii paremmin langattomasti kuin verkkokaapelilla, niin suosittelen verkkokaapelin vaihtamista tai LAN portin vaihtoa toiseen vapaaseen porttiin.

Voit myös lisätä profiiliisi tuon Saunalahden sim-kortin takana olevan sarjanumeron, niin löydämme asiakkuudeen myös tällä :)

Hyvä neuvo :)

Myöskin kannattaa koittaa ihan buuttia sille laitteelle eli virta pois ja minuutin päästä takaisin. Aika erikoista, että langattomasti toimii paremmin. Pitäisi olla aina toisinpäin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei Juha-Santeri.

Olet yrittänyt lähettää SIM-korttisi numeron yksityisviestillä minulle. Valitettavasti minulla tai muillakaan luottojäsenillä ei ole pääsyä asiakastietoihin, koska olemme vain vapaaehtoisia auttajia täällä. Lähetätkö viestin Jaksuu-moderaattorille niin hän tutkii asiaa. Viestissä on mainittava liittymänumero ja päätelaitekin varmaan on hyödyllinen tieto.

Jaksuun kanssa voit muutenkin vielä tehdä testejä laitteellesi ja tarvittaessa hänen kautta onnistuu laitevaihto uuteen, jos hän toteaa, ettei tähän ole korjausta tai laite on muuten viallinen yksilö.

Kiitos.
Laitoin sen  teille molemmille 😛
Käyttäjätaso 6
Verkosta ei löytynyt tuosta mitään vikaa. Loin liittymän varmuuden vuoksi vielä uudestaan verkkoon jos siinä olisi jotain ollut.

Tuo Huawein B593 on tosi hyvä 4G-reititin, joka sinulla onkin käytössä. Ongelmien jatkuessa testaa ihmeessä nuo toiset LAN-portit ja tarvittaessa vielä toisella verkkokaapelilla toimivuutta.
Jees elikkä olen huomannut sen että kun se netti pätkäiseee wlan valo alkaa vilkkumaan 😛 Ja se mode valo. 4g pitäisi olla mutta ei 3g toimi kunnolla... on se kumma. Ja kaikki portit on käyty läpi ja toisella kaapelilla on testattu voisiko vika olla LAN asetuksissa?Ja myös mode merkkivalo vilkkuu.
Niin elikkä mikä neuvoksi kun olisi ihan kiva saada tuo netti wörkkimään 😛
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Veikkaan, että laite olisi viallinen. Suosittelen pyytämään laitevaihtoa moderaattorilta.

Itse en valitettavasti voi sellaista luvata tapahtuvan, kokeile. Olet kai kaikkesi jo yrittänyt ja ei siltikään toimi, niin kuulostaa laitevialta. Ystävällisin terveisin.
Olisiko mitenkään mahdollista etä joku kohta asetuksista on vialla sillä internetissä voi surfailla normaalisti ja silloin netti pysyy päällä ihan hyvin mutta jos alkaa pelaamaan jotain online pelejä niin melkein jatkuvasti lagallisella ja langattomalla katkeilee yhteys. Ja verkossamme on yhtä aikaa 2-5 laitetta 😛
No niin olisiko mitään ratkaisua tähän asiaan sillä sitä reititintä ei saa pysymään päällä 3geenä tuntia enempää ja tämä kapistushan on siis 4g reititin niin voisi odottaa 3g:n toimivan ilman jatkuvaa pätkimistä ja kuuluvuuskartan mukaan pitäisi täälläkin olla 4gtä. Mutta jostain syystä reititin ei löydä ollenkaan 4g verkkoa ja 3geetäkin vain 1-2 tolppaa. Ja olisi tämä netti mukava saada toimimaan kerran siitä joutuu maksamaankin. Niin voisiko tähän saada jotain apua äkkiä 😛

Osallistu keskusteluun