Samsung Gear S3 Frontier

  • 2 helmikuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 558 katselukerrat

Mulla on muutaman viikon käytössä ollut älykello, uutena tullut. Tähän asti toiminut moitteettomasti, mutta tänään jostain syystä kävi näin, enkä tiedä miksi se nikottelee.

Pistin sen lataukseen. Myöhemmin huomasin, että palaa vihreä valo ja otin pois. Jostain syystä se ei kysynyt kuten tavallisesti "otetaanko pois offlinetilasta". Yritin etsiä miten sen saisi pois, mutta ei onnistunut. Kokeilin pistää uudelleen lataukseen, ajattelin josko se siitä "heräisi". Yhtäkkiä siinä paloikin taas punainen valo. No jätin lataukseen ja lähdin pihalle.

Myöhemmin tulin kotiin ja huomasin, että siinä palaa taas vihreä valo. Otin pois eikä se tälläkään kertaa kysynyt sitä, että poistetaanko offlinetila. No nyt sitten pienen säätämisen jälkeen, löysin sen ja sain pois.

Mutta.. kun kellotaulua pyöritetään vasemmalle siellä on ne ilmotukset ja oikealle, siellä on niitä eri sovelluksia. Nämä kaikki sovellukset on hävinneet siitä. Aiemmin päivällä ne oli ihan normaalisti siinä näkyvillä. Nyt en tiedä mistä ne saisi siihen takaisin ja miksi ne ylipäänsä hävisi.

Onkohan kenellekään muulle käynyt näin? :? mä nyt ajattelin kokeilla varmuuskopiointitietojen palautusta, mutta pitäiskö tää viedä huoltoon?

2 kommenttia

Tämä kyseinen ongelma poistui kellotaulun vaihdolla, mutta nyt ei suostu muodostamaan yhteyttä puhelimen kanssa. Joten taitaa olla huoltoon viemisen paikka.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tämä kyseinen ongelma poistui kellotaulun vaihdolla, mutta nyt ei suostu muodostamaan yhteyttä puhelimen kanssa. Joten taitaa olla huoltoon viemisen paikka.

No siltä kyllä kieltämättä kuulostaisi. 😕
Samsungiin voi olla myös suoraa yhteydessä asiasta ja kysyä vinkkejä: http://www.samsung.com/fi/support/
Melkein uskallan väittää, että sieltä saa paremmin apua asiassa. 🙂

Osallistu keskusteluun