Kysymys

Symbian Anna päivitys lähtee rullaamaan 18.08.2011

  • 17 elokuu 2011
  • 11 kommenttia
  • 2193 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Terve,

Nokia FOTA-palvelimet alkavat puskemaan Anna päivitystä huomisesta alkaen.
Päivitys ilmateitse tapahtuu pienissä erissä, eli kaikki puhelimet eivät löydä heti päivitystä koska ne tapahtuvat IMEI:n perusteella.

Päivityksen saa kuitenkin heti ladattua OVI-SUITE:n kautta ja se onkin suositeltavaa koska asennuspaketeilla on kokoa.

Mitä uutta Anna päivitys tuo käyttökokemukseen?
http://aani.nokia.fi/2011/06/15/symbian-annan-kahdeksan-keskeista-uudistusta/ ' TARGET='_blank

- Max

11 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Wohoo! tätä on odotettu :D

saadaan nokian sanalle "pian" merkitys.. 😃
Mahtavaa!
Asennettu ja palautus kohta tehty.
Sitten alkaa testaus.
Käyttäjätaso 1
mulla pysy kaikki vanhaki tavara puhelimes. Pysty qwerty ei niin hyvä ku ois toivonu. Tarkkaan pitää painella 😃 mutta vaaka versio on nyt parempi. Valikkoon oli ilmestynyt joku signal booster ja siitäkun painoin tuli järjestelmä virhe ja nappi hävisi. Mutta yksi ominaisuus mikä ei toimi minulla on tekstitysten toisto videon kanssa. Samoja tiedostoja koitin mikä toimi vanhalla firmiksellä. Ei toimi .srt eikä .sub Onko muilla samaa vikaa/korjausta? Eikä toimi enteri tällä foorumilla ainakaan, tulee vähä pötköön 😃 ja tämä ennustava tekstinsyöttö qwerty vaakatilassa on ärsyttävä 😃 noin yleisesti aika hieno.

edit:hmm.. office sovellus ja adobe reader on lentäny omille teilleen. ei löydy laitteesta

edit:hmm.. office sovellus ja adobe reader on lentäny omille teilleen. ei löydy laitteesta


http://discussions.nokiausa.com/t5/S...y/td-p/1114859

Q: What happens if I skip the application updates (i.e. have only downloaded the operating system update)?
A: Application updates are classified as either mandatory (Symbian Anna 1/2) or optional (Symbian Anna 2/2, Angry birds, Homescreen applications). If the mandatory application updates are not done, the user experience will not be optimal, for example:
- email attachments can t be read as Quickoffice/Adobe won t function
- user might see mixed old & new icons in the menu or Homescreen
- no further application updates can be done unless the mandatory Symbian Anna package is installed

Eli puuttuu vielä toinen paketti päivityksestä. Sitä en ainakaan puhelimella löytäny, joten pitää varmaan ladata Ovi Suitella?
Käyttäjätaso 1
asensin ovi suitella ja se ilmotti että yksi pakollinen päivitys ja kaksi valinnaista jotka olivat pelejä. Golf ja galaxy on fire. Nyt ku yritän asentaa ovi suitella uudesta antaa virhekoodia 12017 ja keskeyttää asennuksen. Päivityksinä löytyy enää noi kaks peliä. Puhelimen oma päivitystoiminto sanoo että kaikki sovellukset/ohjelmat ajan tasalla.

Hirveitä ongelmia taas. Nokian foorumilla tosiaan lukee että pitää asentaa 2 pakettiä muttakun itselleni ovi suite/puhelin tarjosi vain yhtä :D

Taas tuli todistettua että pitäisi ensin kalastella mitä muualla tapahtuu ennenkuin lähtee päivittämään. 😃
Ei sillä että olisin joskus kuollut kun en pysty puhelimella avaamaan pdf/office tidostoja

nokian foorumilta:
Okay now there are a couple more updates available:

Symbian Anna update 1/2
Symbian Anna update 2/2

These have been offered to my phone over the air. I am downloading them now. Haha they are getting this sorted fairly quickly it seems!
____________________________________________________________

Excellent news folks! The two updates I mentioned above completed successfully and both Quickoffice and Adobe Reader are back.
Nokian serverit on kyykyssä kun niin moni on menny lataamaan Annaa. Ja nuo paketit 1 ja 2 on saatu tänään vasta päivän mittaan sinne ladattavaksi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Nokian serverit on kyykyssä kun niin moni on menny lataamaan Annaa. Ja nuo paketit 1 ja 2 on saatu tänään vasta päivän mittaan sinne ladattavaksi.


Juu Nokialta myös kertoivat että hiukan ruuhkaa palvelin päässä joten jos ei hengen hätä niin kannattaa vaikka kokeilla parin päivän päästä uudestaan.
Anna päivityksen lisäosat (jotka eivät ole käytön kannalta kriittisiä) eivät välttämättä heti tänään ole tarjolla.

-Max
Päivitin Annaan. Jotenkin tuntuu, että ei täysin onnistunut.
Minulla suurin osa ikoneista on mustavalkoisia! Näyttää kyllä hyvin köyhältä. Kai tämä on jokin päivityksen vajavaisuus?

Pahinta on, että kosketusnäyttö toimii pätkittäin niin kuin Uuno Turhapuron muisti. Ei koskaan tiedä, mitä tuli lyöneeksi.

Enempää en ole kokeillut. Hermo meni.
Mitä mahtaa muuten tapahtua, kun päivityksen joutuu asentamaan muutamaan kertaan uudelleen. Osaako asennusohjelma asentaa uuden vanhan päälle, vai täyttyykö muisti?
Käyttäjätaso 1

Päivitin Annaan. Jotenkin tuntuu, että ei täysin onnistunut.


Ei monella muullakaan. Nokian olis pitäny pätkiä tätä päivitystä paljo enemmän 😃 myös ovi suitella. Minkä takia se on muuten niin että FOTAna sitä ei saa kaikki kerralla mutta sen saa kuitenki ovi suitella kaikki kerralla. Eikö ne samasta paikasta (nokian serveriltä) hae ne tiedostot ??? ?


Mitä mahtaa muuten tapahtua, kun päivityksen joutuu asentamaan muutamaan kertaan uudelleen. Osaako asennusohjelma asentaa uuden vanhan päälle, vai täyttyykö muisti?

Ei vaikuta muistin määrään vaikka asentaisit 10 kertaa. Vanha poistuu/menee sen päälle. Nyt toki kannattaa odottaa että tuo päivitystoiminto tokenee nokian päässä  ::)
Kuvakkeiden väriin paras lääke vaihtaa teemaa. Olettaen ettei johdu päivityksen viallisesta asentumisesta. Itselläni valikon kuvakkeet ovat kyllä väreissä. huom. valikon ei perusnäytön

Osallistu keskusteluun