Kysymys

Syrjempien alueiden kuuluuvuus tai lähinnä kuulumattomuus

  • 6 heinäkuu 2009
  • 3 kommenttia
  • 926 katselukerrat

Onko suunnitelmissa tuon Seitala alueen kuuluvuuden parantaminen.
siellä kun ei toimi puhelinkaan tai toimii mutta edullisen norjalaisen operaattorin kyllä saa yhteyden mutta eihän kellään normi ihmisellä ole varaa edes siitä verkosta maksaa tulevasta puhelusta saatika soittaa tai puhutammataan käyttää data yhteyksiä.

Voisiko tuota aluetta jossain kohtaa ottaa suunnitelmiin?


3 kommenttia


Oletko perustamassa sivutoimistoa sinne vai muuten kyselet?


ei tuolla ole koskaan mikään kuulunut.Oletko perustamassa sivutoimistoa sinne vai muuten kyselet?


ei tuolla ole koskaan mikään kuulunut.
Ajelin viimekesänä mm. välin Utsjoelta Karigasniemelle ja estänyt puhelimen kytkeytymästä vieraisiin verkkoihin.
Kyllä mainitsemassasi paikassa ainakin Soneran matkapuhelin toimi.
Olishan se hyvä että ne pari talouttakin Seitaojan seutuvilla saisivat toimivan laajakaistan niin oltaisiin tasavertaisia kansalaisia kaikki.


Itse olin tuolla pihalla autossa niin eipä siinä tosiaan puhelin toiminut.ei elisa eikä dna ja soneraa minulla ei ole mutta kertaalleen olen soitellut tuolle matkailuyrittäjälle ni kyllä puhelut meni poikki ja sanoi että piti kiivetä mäen päälle puhumaan.
ei tämä ihan tietotekniikka yhteiskunnalta ihan joka paikassa vaikuta.
tuo on seitaltasta http://viheraho.com/kuvagalleriat/lappi_2007/slides/IMG_6468.jpg

Totta on että Suomesta löytyy alueita missä ei mikään operaattorin langaton viestiliikenne pelaa maa-asemien kautta ja ne katvepaikat löytyy pääasiassa Lapista. Joskus singaalin voi löytää siirtymällä hieman toiseen paikkaan ja niin kuin sanoit että paikallinen tiesi nousta mäelle saadakseen singaalin.
Tuskimpa koskaan päästään siihen tilanteeseen että kännykkä toimisi täyden 100% peitolla jossa singaali tavottaisi jokaisen notkelman ja kalliosyvennyksen tai vastaavan. Toivottavaa olisi että asutut paikat saataisiin toimivien yhteyksien piiriin.
Seitalassa voi kuuluvuuteen vaikuttaa ne korkeat mäet sisämaan puolella jotka sattuvat juuri siihen kohtaan.


no tuossahan on monta taloa jossa on ihan asutusta ja niillä kellään ei toimi mikään oikeastaan.on kyllä käsittämätöntä että tuossa ei toimi mikään kotimainen gsm eikä mikään langaton datan siirto meidän luvatussa tietotekniikka suomessa.

Osallistu keskusteluun