Vastattu

Tilasin Mavicin dronen

  • 25 joulukuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 621 katselukerrat

Ja siihen päälle sen fly more kitin viime toukokuussa - koko kesän sain viestejä , että tulee silloin ja silloin - koskaan ei tullut - menetin paljon rahaa tilauskuvauksista - nyt kattelin niitä tilauksia niin ei edes näy se tilaus enää ja teillä on se paketti myynniissä yhä on tuo varsinaista bataattia -  oon ollu asiakas pitkään ja on elisaperunanviihde ja kaikki  - niin varmaan kolmen vuoden rahat hävisin kun ei riittäny akut ja sit vielä jouduin niitä ostamaan - ja te vaan sitä pakettii myytte vaikka teillä ei sitä oo viime toukokuun jälkeen etes ollu  - että muuten nyppii

 

Edit // Sanavalintoja -Patomiäs

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 27 joulukuu 2019, 11:35

Moro @K_e_k_s_a ja tervetuloa OmaYhteisöön! Ikävä kuulla tapahtuneesta 😞 Jotain hämmentävää tuossa nyt on tapahtunut kun noita kuitenkin meillä koko ajan tuolla on ollut, toki hetkellisiä saatavuuskatkoja on voinut olla kuten tällä hetkellä Mini version suhteen ootellaan uutta satsia 😕 Jos lisäilet profiiliisi asiakasnumerosi niin voin vilkaista tilannetta vähän paremmin? 

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Ja siihen päälle sen fly more kitin viime toukokuussa - koko kesän sain viestejä , että tulee silloin ja silloin - koskaan ei tullut - menetin paljon rahaa tilauskuvauksista - nyt kattelin niitä tilauksia niin ei edes näy se tilaus enää ja teillä on se paketti myynniissä yhä on tuo varsinaista roskaa -  oon ollu asiakas pitkään ja on elisaperunanviihde ja kaikki  - niin varmaan kolmen vuoden rahat hävisin kun ei riittäny akut ja sit vielä jouduin niitä ostamaan - ja te vaan sitä pakettii myytte vaikka teillä ei sitä oo viime toukokuun jälkeen etes ollu  - että muuten nyppii

Hei. Hyvää huomenta.

Ei kannattaisi tuossa tilanteessa perua kaupat, jos et ole tuotetta saanut? Kaipa noita juttuja muuallakin myydään? Rahat takaisin ja sillä siisti. Miksi odottaa jotain, joka ei selvästikään ole tulossakaan, vaan koko ajan annetaan uusia päivämääriä? Maksoitko kertamaksulla?

Vaadi raha takaisin KORKOINEEN, ja pidä asiakkaana puolesi.

Nyt soi Anime - Bi#ches #TiH (Radio Edit).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @K_e_k_s_a ja tervetuloa OmaYhteisöön! Ikävä kuulla tapahtuneesta :( Jotain hämmentävää tuossa nyt on tapahtunut kun noita kuitenkin meillä koko ajan tuolla on ollut, toki hetkellisiä saatavuuskatkoja on voinut olla kuten tällä hetkellä Mini version suhteen ootellaan uutta satsia :/ Jos lisäilet profiiliisi asiakasnumerosi niin voin vilkaista tilannetta vähän paremmin? 

Osallistu keskusteluun