Kysymys

tyhmiä kysymyksiä...

  • 23 huhtikuu 2010
  • 6 kommenttia
  • 1973 katselukerrat

Apuva,miten pitää toimia,kun ostaa puheaikaa prepaid-liittymään ja EI TARVITSE mobiiliverkossa tiedonsiirtoihin euron euroa,vaan tahtoo nekin käyttää puheaikaan.????

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ihan normaalisti lataat rahaa Prepaid-liittymälle ja soittelet. Vai miten oli tarkoitus? Siis eihän mikään pakota sinua käyttämään ladattua rahaa datasiirtoon.
Hei,

Aivan kuten Hyvis jo ohjeistikin, niin ihan normaalisti lataamalla saat liittymällesi nimenomaan tavallista puheaikaa. Latauksen voit tehdä useammallakin eri tavalla, joista kaikki mainitaan oheisen linkin takana:

http://saunalahti.fi/prepaid/ominaisuudet.php

Se extra, joka tällä hetkellä tulee vähintään 20 euron tai 30 euron kertalatauksen päälle, tulee Elisan verkon puheluihin tai tiedonsiirtoon tarkoitettuna extrana. Tätä extraa ei voi vaihtaa normaaliksi puheajaksi - mutta kyse on vain extrasta, ei siis itse latauksesta. Itse lataus on joka tapauksessa täysin normaalia puheaikaa.
Kun asensin Saunalahden mobiilikaistaa laitoin vissiin vahingossa operaattoriksi Elisa. Voinko käyttää sitä näin, vai tuleeko lisähintaa?
pappis2
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Kun asensin Saunalahden mobiilikaistaa laitoin vissiin vahingossa operaattoriksi Elisa. Voinko käyttää sitä näin, vai tuleeko lisähintaa?
pappis2


Tarkoitatko Prepaid Mobiililaajakaistaa? Siinä nimenomaan pitää käyttää Elisan asetuksia. Yleensäkin mobiillidatayhteys toimii vain asetusten ollessa oikein.
Ei prepaid. Nyt näyttäs toimivan.Poistin asennuksen ja valitsin sieltä operaattoriksi saunalahden.??
Mutta ei silti tule lisäkuluja vaikka operaattori olisikin Elisa. Elisan verkossa sitä kumminkin ollaan.

Osallistu keskusteluun