Kysymys

U700 ja muut kosketusnäppäinpuhelimet

  • 29 joulukuu 2008
  • 5 kommenttia
  • 1118 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 8445 kommenttia
Ostin siis 3G Eliittiin mukaan Evon ja siinähän on sitten sikaherkät kosketus- siis hipaisunäppäimet, neljä kappaletta. Riittää että suunnilleen vilkaiseekaan niin nettiselaus tms sovellus sammuu. Tai viestinkirjoitus päättyy tms.  😠 Jos olisin tiennyt, en olis ottanut. Ei sovi ollenkaan tämmöiselle kämmikouralle.

Kiinnostaa tietää, millaiset nuo kosketusnäppäimet Omniassa ja muissa näytön päällä olevassa kosketuspinnassa on. Ja tietty myös se, miten kestävät nuo näytöt yleensäkin on. Ja millainen on todellinen käyttöaika tuommoisissa suurella kirkkaalla näytöllä varustetuissa laitteissa verrattuna perinteisimpiin.

Kovasti tässä suunnittelen, että lykkäis tuon Evon jollekin vihamiehelle ja ostaisi SE C702 jossa on sikapitkä toiminta-aika ja joka on lujakin.

Elisa Shopitissa yritin kokeilla tuota ennen ostoa, mutta ei siinä oikein kunnolla pysty näpläämään.  😢

5 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Heh heh. Evo. Hauska nimi puhelimelle.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Juu. Mistähän ihmeestä nuo markkinointiosastot repii tuotteiden nimet....  😮
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ei ole koskaan mulla ollut Nokian puhelimista positiivisia kokemuksia. Tässä nyt sitten oman entisen puhelimen ollessa huollossa otin kuitenkin ElisaShopitista lainaksi Nokian Symbian-järjestelmällä. Ajattelin ihan avoimesti suhtautua kun olen perusnegatiivisesti suhtautunut kyseiseen merkkiin....

Herranen aika kun oli vaikea käyttää. Yleensä kun ei ole ollut vaikeuksia teknisten laitteiden kanssa, varsinkaan puhelinten. Tuo oli mulla jotain kuukauden päivät ja toimi ihan yllättävästi ja eri tavalla riippuen tilanteesta ja päivästä.

Aikaisemmin oli lainassa Vodafone 710 ja sen käytön opin viikonlopussa.

Eli ei, ei Nokiaa.
Noiden hipaisunäppäimien herkkyyttähän pystyy säätämään asetuksista U700 EVO:ssa.

Omassani nuo reagoivat toisissa tilanteissa vähän liiankin innokkaasti ja joissain tilanteissa ei taas tahdo tapahtua mitään, vaikka kuinka näpyttää nappia. Tottumiskysymys varmaan osaltaan. "Ykkössiviililuuri" E65 on nyt kolmatta kertaa korjattavana, niin ehtii varmaan tottua Sampan logiikkaan sillä välin. E65 säilyttää kuitenkin ykkössijan käyttöpuhelimena ja EVO on kakkonen ja 6555 kolmonen. Ja kaikissa tietysti sama numero käytössä.

Juu. Mistähän ihmeestä nuo markkinointiosastot repii tuotteiden nimet....  :o


Evo = Evolution, eli kehitetty versio edeltäneestä U700-mallista.

Osallistu keskusteluun