Kysymys

Annetaanko Elisan kautta takuuaikana huollettavaksi lähetettyihin puhelimiin vain valohoitoa

  • 12 joulukuu 2015
  • 5 kommenttia
  • 1008 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Meillä on Huawei 6 4G puhelin, joka ei pysy verkossa, kolme simkorttia vaihdettu, käynyt huollossa, ongelmat aina vaan jatkuu, nytkin puhelin huollossa. Ajettu satoja kilometrejä Elisan myymälään ongelmien takia, mutta Elisa haluaa vain rahastaa sijaispuhelimilla, ei ota vastuuta myymistään tuotteista eikä hyvittää ongelmista.

Vika ei ole verkossa, koska toinen 4-G puhelin toimii moitteettomasti.:smileyhuh:  

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Toimiiko tämä toinen 4G -puhelin juuri samoilla SIM -korteilla, mitä tässä ongelmallisessa Huawein puhelimessa on käytetty? Se sulkisi pois SIM -kortista ja/tai liittymästä aiheutuvat ongelmat.
Käyttäjätaso 2
Ikävä kuulla, että puhelimen ongelmat eivät ole korjaantuneet huollosta huolimatta. Myymälämme toimittavat huollettavat laitteet niiden valmistajan valtuuttamiin huoltoliikkeisiin. Mikä tahansa muukin laitteen jälleenmyyjä voi toimittaa laitteen huoltoon. Laitteen voi toimittaa huoltoliikkeelle myös itse postin kautta. Mobylife ja SCF Huolto huoltavat useimpia puhelinmerkkejä. Puhelinta ei siis tarvitse toimittaa Elisan myymälään huoltoa varten :)

Huoltoon toimittaessa lomakkeelle olisi hyvä kirjata, että ongelma on sellainen, ettei se välttämättä ilmene lyhyessä testauksessa. Voisiko olla, että puhelin olisikin toiminut huollossa testattaessa ja siksi ongelmaa ei olisi saatu tunnistettua ja korjattua?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Honor 6 ja saunalahden liittymä ei vaan toimi 4G-verkossa moitteettomasti, pitää valita luurista 3G/2G päälle, niin johan toimii. Tätähän on tutkittu nyt toukokuusta alkaen, eikä ongelmaan ole löydetty ratkaisua. Ongelmien piti kadota uudella android 5.1.1 versiolla, mutta mitä palstaa lueskelee niin eipä ole kadonnut ongelma mihinkään.

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Android/Saunalahti-Huoleton-4G-ja-Honor-6-p%C3%A4tkiv%C3%A4t-puheluita-4G-verkossa/m-p/447667#U447667
Käyttäjätaso 1
Toisessa 4-G puhelimessa on nanokortti ja ongelmallisessa puhelimessa micro, vaihdettu kortti kolme kertaa,:smileyembarrased:ongelmat ei poitunut.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos siis kyseessä on Honor 6-puhelin, niin kannattaa kokeilla auttaako tuo 3G-pakotus näihin ongelmiin.

Osallistu keskusteluun