Kysymys

Datankäyttövaroitus

  • 29 July 2014
  • 4 kommenttia
  • 4152 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia
Puhelimeen tuli datankäyttövaroitus ilmoitus, tuleeko minulle netinkäytöstä nyt isompi lasku vai mitä tämä tarkoittaa?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Mitä siinä viestissä luki?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Oliko kyseessä tekstiviesti vai ns. pomppuikkuna ok painikkeella? Oletan että jälkimmäinen. Tämä varoitus on tehty muuta maailmaa varten, etenkin jenkkilää ajatellen. Siellä rajoittamattomat datapaketit ovat tuntemattomia. Lienee niin että jopa gigatavujen paketit ovat haaveita. Mikäli puhelin ei herjaisi liiasta datankäytöstä, niin kuluttaja on yllättävän vahvoilla Atlantin takana. Eli valmistajan turvatoimi vaikka ollaan toisella markkina-alueella. Silti suosittelen vielä tarkistaan sopimuksen sisällön. Kun olet tehnyt sen, niin pääset varmuudella asista selville. Tämän jälkeen mielenrauhan saamiseksi voit muuttaa ilmoituksen rajaa ylemmäksi ettei turhia ilmoitukdia tule. Joissakin malleissa rajoituksen voi poistaa kokonaan.
Käyttäjätaso 5
  • , mikäli olet käyttänyt Saunalahden mobiilidataa Suomen verkossa ja sinulla on Saunalahden puhelinliittymä, ei käytöstä pitäisi tulla mitään ylimääräisiä veloituksia. Kuten aikaisemmassa vastauksessa myös kerrottiin, ovat nämä varoitukset tarkoitettu yleensä sellaisten operaattoreiden käyttäjille, joilla on käytössä käyttörajat mobiilidatalle.
  • Käyttäjätaso 5
    Kunniamerkki +8
    ja ainakin uusimmissa  puhelimissa  voi laittaa   data rajan varottaan   jos tietty raja ylittyy  eli tässä voi olla siittäkin kyse  vaikka operaattorin päästä ei oliskaan data kattoa