Kysymys

DNA:lta rajaton liittymä - ei data-, puhe- tai viestirajaa

  • 4 heinäkuu 2013
  • 9 kommenttia
  • 4375 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 14255 kommenttia
DNA tuo markkinoille tänään 4.7.2013 Suomen ensimmäisen matkapuhelinliittymän, joka mahdollistaa rajattoman puhelimenkäytön kiinteään kuukausihintaan. DNA Rajaton 4G tarjoaa rajattoman datakäytön 4G-nopeudella sekä rajattoman määrän puheluita, tekstiviestejä ja multimediaviestejä – kaikki yhdessä paketissa.

- Uudet datapohjaiset palvelut ovat kuluttajille entistäkin tärkeämpiä. Vastauksena tähän nopeaan muutokseen tuomme nyt tarjolle kokonaan uudenlaisen liittymätyypin, joka auttaa käyttäjiä saamaan entistäkin enemmän iloa ja hyötyä irti älypuhelimestaan, kertoo DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen. 

Täysin uudenlaisessa DNA Rajaton 4G -liittymässä asiakas saa kiinteällä kuukausimaksulla rajattoman datan ja kaikki kotimaan puhelut sekä teksti- ja multimediaviestit mihin tahansa kotimaiseen normaalihintaiseen liittymään. Liittymän datanopeus on 4G LTE -verkossa tyypillisesti 20 – 80 Mbit/s ja parhaimmillaan jopa 150 Mbit/s, mikä takaa huippunopean internetin käytön.


Mitä mieltä? Onko palvelulle riittävästi kysyntää? Itse vierastan näitä suuria pakettiliittymiä. Jos ei osaa arvioida omaa käyttöään, helposti maksaa liikaa. Lisäksi LTE-kattavuus on mitä on eli ei liittymä kannata todellakaan, jos suurimman osan ajasta puhelin on 2G- tai 3G-verkossa. Vähemmistö hyötyy tästä liittymästä. DNA, kuten myös Saunalahti MegaReilullaan, nyhtää asiakkailta 30 €. Samalla operaattori tietysti toivoo että useimmat asiakkaat käyttäisivät liittymää hyvin vähän -> operaattorille enemmän voittoa.

9 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Joillekin erittäin hyvä.

 

Ei kaikille, mutta heitä varten on omat erilaiset vaihtoehtonsa. Toki jokainen varmaan valitsee selaisen paketin mistä itse tykkää, mutta toisaalta osalle tälläinen on täydellinen vaihtoehto. MegaReiluthan ja Telen vastaavat paketit ovat lähellä samaa, vaikka niissä 5000rajat ovatkin.

Veikkaampa, että Saunalahti tuo aika nopeasti "MeGaReilu Unlimited"-liittymän markkinoille.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Saunalahti mohikaanina tuntuu kuitenkin seuraavan markkinatilannetta hyvin huonosti.

Telellä myydään jo Reilun tapaisia paketteja ilman nettiä ja toisaalta netinkin kanssa palvelut on parempia kuin Saunalahden Reilu pakkopuheella.

Toivottavasti asiakkaista kilpailu tuo Saunalahdelle enemmän tarjontaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Telellä ihmettelin kerran tätä "hienoa" tarjousta:

  • 5000 min/kk
  • Kaikki viestit
  • Nopea netti (21 M)
  • 20,00€/kk  Yli menevät hinnat: Puhelut ja viestit 9 snt/min/kpl. Mitkä kaikki viestit(kpl). Ei tossa näy mainintaa viestien määrästä, niin millon on sitten menossa ne ylimenevät viestit, jotka maksaa 9 senttii? Samalla lailla nuo muutkin venkslaavat näitä pakettejaan. Sitten pienellä präntättyjä ehtoja jossain "piilossa".Näitä ei vahingossakaan näytetä etusivulla. Totakin saa alkaa tilaamaan, ennenkun alkaa selvitä lisää ehtoja jne. Pitäis kyllä olla selkeesti esillä, heti alkajaisiksi ja selkeä valikko jo heti esittelyn kohdassa, mitä lopulta pitää sisällään.Kilpailu on varmaan niin kovaa, et moni kohta sortuu omaan näppäryyteensä :smileyundecided: Mulle ainakin jää vaan huijauksen maku suuhun ja siirryn sivustolta pois, jos liian hankalaks menee.  Liittymiä on eri operaattoreilla ihan liikaa. Välillä tuntuu, et yksi riittäs ja siinä olisi sitten vaan muokattavuutta paljon enemmän, viestien,puheiden ym.valinnoissa. Nimien vaihtelu liittymissä jne. vaan sekottaa musta entisestään(taitaa olla kyllä tarkotuskin) ja lopputulos on sitten monella se paha mieli, kun ei ollutkaan sitä, mitä esittelyn perusteella ehkä odotti. 
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
^ Onneksi Saunalahden sivuilla ei ole koskaan ollut mitään virheitä. :smileylipsrsealed:
Käyttäjätaso 5
Markkinoiden lippulaivatuote puuttuu, Saunalahdella olisi paikka iskeä. Myös multimediaviestit ja videopuhelut rajattomasti, ja 4G-data priorisoituna yli tavallisten asiakkaiden. Hintaa vaikka 50€ kuussa, ja kauppa kävisi. Markkinoiden paras tuote kaikin puolin. 
Tele:llähän sitten nykyään puhelinliittymien data-palveluissa on se 10 Gt:n siirtoraja!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Työmies kirjoitti:
Tele:llähän sitten nykyään puhelinliittymien data-palveluissa on se 10 Gt:n siirtoraja!
Ei ole siinä Perus eli 1 M-nopeudessa. "Perusnetti sisältää rajattomasti tiedonsiirtoa kotimaassa."
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Uusissa liittymissä on ja siihen ollaan menossa.-
Tuo ei oikein sovi kaikille tuo paketti. Ja kyllä saunalahdellekin varmaan hamaassa tulevaisuudessa tulee rajatommat puheet, viestit ja data :smiley:

Osallistu keskusteluun