Vastattu

"Ei ole rekisteröity verkkoon"

  • 28 May 2016
  • 3 kommenttia
  • 11300 katselukerrat

  • Tulokas
  • 1 kommentti
Sim kortti aukeaa, mutta puhelimella ei pysty tekemään mitään. Puhelin sanoo: "Ei ole rekisteröity verkkoon". Tätä edelsi se, että sim kortti oli poissa puhelimesta pari viikkoa, kun puhelin oli huollossa. Mikä neuvoksi?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Piampi 29 May 2016, 00:02

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
SIM-korttia ei kuitenkaan ole vaihdettu uuteen? Jos on uusi kortti, niin onhan se varmasti aktivoitu? Tämän teet, ja varmistat, OmaElisassa.

Kokeile SIM-korttia myös jossain toisessa laitteessa, tai vaihtoehtoisesti jotain toista SIM-korttia kyseisessä puhelimessa. Näin saat kokeiltua ongelman rajaamista laitteen ja kortin osalta.

Manuaalinen verkonhaku on myös kokeiltava asia, tämä onnistuu puhelimesi asetuksista kortin ollessa puhelimessa.

Mikäli näistä ei mikään tuo ratkaisua asiaan, niin lienee paikallaan sinun kertoa hieman tarkemmin tilanteesta. Oleellisia asioita olisi mm. Mikä puhelin? Oliko huollossa vastaavankaltaisista ongelmista? Mitä tarkoitat, ettei puhelimella voi tehdä mitään? Kai sillä voi tehdä mitä vain, paitsi soittaa ja laittaa viestejä? Jos puhelin oikeasti on täysin käyttökelvoton, niin silloin jo sen pohjalta voi todeta, että vika on puhelimessa, ei SIM-kortissa.

EDiT; Viestistäsi tekee vielä hieman sekavamman se, että ilmoitat ongelmasi liittyvän Elisa Viihteen sovelluksiin ja verkkopalveluihin. Tämä ei kuitenkaan taida olla asian laita? Tai sitten todella hukkasin viestisi idean :?
Sim korttia ei ole vaihdettu uuteen.
Manuaalinen verkonhaku ei löydä mitään verkkoa.
Kyseinen puhelin on Samsung Galaxy S4 Mini, käytössä 7v. pojalla. Huollossa vaihdettin näyttö.
Henkilökohtaisesti koen, että mikäli puhelimella ei voi soittaa ja vastaanottaa puheluja sekä viestejä --> sillä ei voi tehdä mitään. Sovellukset toimii. Vika ei siis liene puhelimessa.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun laitoin viestin palstalle ja näköjään väärään kategoriaan. Mutta hyvä, että palautit ruotuun...

Käyn hoitamassa asian liikkeessä tänään, joten eiköhän tämä selviä. Kiitos kuitenkin.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
Minulla oli sama ongelma joskus 2014 Galaxy Note 3 kanssa. Loppuen lopulta syy oli puhelimen gsm moduulissa ja se meni vaihtoon ja alkoi pelaamaan. Tietty jos se ei toimi muissakaan puhelimissa niin syy taitaa olla kortissa.