Vastattu

Elisa MMS ja Android 5.1

  • 4 tammikuu 2016
  • 5 kommenttia
  • 957 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
  • Satunnainen osallistuja
  • 19 kommenttia
Hei,

mikä voisi olla vikana kun MMS lähetys ei onnistu. Vastaanotto ja internet toimivat normaalisti.

Androidversio on 5.1.1.

MMS-asetusten lataaminen ei auta.

Vinkeistä kiitollinen 🙂
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Urhokas 4 tammikuu 2016, 18:06

  • ? Löysin varmaan ongelman ja saan sen korjatuksi, mutta tarvin tässä vähän spesiaali apua tietyltä kollegalta ja se menee huomiseen päivään. Voin jo sanoa tässä vaiheessa, että voisit yrittää huomenna ti n. 13:00 tienoilla lähetystä taas. Liittymällä puuttui yksi multimediaviesti asetus siinä tapauksessa kun liittymä on 4G verkossa. 3G verkossa kaikki pitäisi olla ok, mutta tuntien verkon niin voi olla pitkiä toveja useimmilla, että ei 3G käyttöä vain ole. Kirjoittele vaikka tänne sitten tuon jälkeen jos ei auttanut tai jos auttoi 🙂 4G:ssä ongelma ainakin on selvä.

  • Katso alkuperäinen viesti

    5 kommenttia

    Kunniamerkki +3
  • ? Olethan varmasti katsonut asetukset kuntoon tämän ohjeen mukaan: http://elisa.to/1R6ublA

    Tuosta ohjeesta tulee seurata sitä Saunalahti ja uusi kortti -kohtaa. 🙂
  • Käyttäjätaso 1
    Joo, asetukset on laitettu ohjeiden mukaisesti :)

    Ladatuissa asetuksissa on jotain pieniä eroja verrattuna ohjeisiin.

    Mutta ei toimi edelleen.

    Tarkennus vielä tuohon toimimattomuuteen: Kuvaviestit jäävät lähetysjonoon, josta ne lähtevät monien päivien viiveellä, tai sitten eivät lähde ollenkaan.
    Käyttäjätaso 6
    Kunniamerkki +3
  • ? Löysin varmaan ongelman ja saan sen korjatuksi, mutta tarvin tässä vähän spesiaali apua tietyltä kollegalta ja se menee huomiseen päivään. Voin jo sanoa tässä vaiheessa, että voisit yrittää huomenna ti n. 13:00 tienoilla lähetystä taas. Liittymällä puuttui yksi multimediaviesti asetus siinä tapauksessa kun liittymä on 4G verkossa. 3G verkossa kaikki pitäisi olla ok, mutta tuntien verkon niin voi olla pitkiä toveja useimmilla, että ei 3G käyttöä vain ole. Kirjoittele vaikka tänne sitten tuon jälkeen jos ei auttanut tai jos auttoi 🙂 4G:ssä ongelma ainakin on selvä.
  • Käyttäjätaso 1
    Wow, hieno juttu :-D
    Kokeilen huomenna. Palataan asiaan!
    Käyttäjätaso 1
    Nyt toimi kuvaviestin lähetys, myös 4G-verkossa :smileycheesy:

    KOVASTI KIITOS!!

    Osallistu keskusteluun