En löydä palvelua ohjeen mukaisesti.

  • 28 tammikuu 2017
  • 10 kommenttia
  • 509 katselukerrat


Uutta! Voit nyt lähettää ilmaisia tekstiviestejä mobiililiittymästäsi OmaElisan kautta! Toimi näin:

Valitse vasemmalta liittymä, josta haluat lähettää viestejä.
Valitse Liittymän käyttö -välilehti ja kohta Lähetä viesti.


Vasemmalla näkyy vain letkunettisopimus. Ei puhelinnumero tjsp. Löytyy erikseen sopimuksista. Sieltä klikkailu ei johda muuhun, kuin sopimus- ja asiakasnumerotietoon. Missä tämä uusi palvelu sijaitsee?

10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ongelmasi on juuri siinä, että vasemmalla ei näy kuin piuhalaajakaista. Onko sinulla ylipäätään Elisan/Saunalahden matkapuhelinliittymää tai mobiililaajakaistaa?

Epäilen, että tämä palvelu ei ole enää lainkaan piuhalaajakaista-asiakkaille tarkoitettu, toisin kuin Saunalahdella oli vielä kymmenen vuotta sitten.
On sellainen 4g totaali. Toiminut monta vuotta. Löytyy kyllä sopimuksista, mutta ei näy siellä vasemmalla muuta kuin tuo letkunetti. Voihan sitä tietty käyttää airdroidia tms, mutta jos puhelin virratta, tahi muutoin toimintakyvytön, niin tuollainen tekstiviestin lähettäminen olisi hyvä apu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ok, jos matkapuhelinliittymäsi löytyy sopimuksista, mutta numeroa ei ole Oma Elisan vasemmassa palstassa, jotakin on rikki.

Ota yhteyttä Saunalahden asiakaspalveluun Oma Elisan korjaamiseksi.
Minulla viestin lähetys toimii OmaSaunalahti-sivulla, mutta ei näy edes numeroa OmaElisa-sivulla. Mielenkiintoista.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Moikka asiakasihmettel !

Voitaisiin selvitellä tarkemmin, miksi tuo liitymä ei näy OmaElisa -sivuillasi. Laitatko meille yksityisviestillä lyhyen kertauksen ongelmasta: http://elisa.fi/palstatiimi
Mainos tästä ominaisuudesta on ilmeisesti tällätty kaikkien asiakkaiden OmaElisan etusivulle? Löysin kyllä palvelun, mutta se ilmoittaa, että minulla on jäljellä 0 kpl kuukausittaisia viestejä.
Käyttäjätaso 2
Onko sinulla ihan kuukausimaksullinen liittymä käytössä fizban? Viestejä voi lähettää OmaElisan kautta 20 kpl kuukaudessa. Palvelu löytyy klikkaamalla liittymän numeroa etusivulla ja sitten ylävalikosta Liittymän käyttö - Tekstiviestien lähetys.
Juu, löydän kyllä palvelun, mutta se ilmoittaa viestejä olevan jäljellä 0 kpl, vaikken yhtään ole lähettänyt. Olikohan tuo liittymä nyt nimeltään Oiva, vai mikä lie. Vanha Radiolinjan liittymä joka tapauksessa, johon olette välillä jotain pakkopäivityksiä tehneet.
Käyttäjätaso 2
Tekstiviestien lähetysmahdollisuus on tuotu Elisan Saunalahti -liittymille, Elisan liittymillä ei OmaElisan kautta voi tekstareita lähettää. Oiva-liittymä on juurikin Elisan liittymä eli se selittää tuon. Jos haluat päivittää liittymäsi Saunalahti-liittymäksi, se onnistuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. :8
En halua päivittää. Lähinnä huvitti tuo, että OmaElisan etusivulla on suuri mainos uudesta ominaisuudesta, joka ei kuitenkaan ole käytettävissä.

Osallistu keskusteluun