Kysymys

En saa ladattua saapuvia MMS viestejä millään

  • 2 maaliskuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 698 katselukerrat

Sain puhelimeeni erittäin tärkeitä kuvia, mutta näyttää vain että Sinulla on latausta odottava MMS (x4). Olen yrittänyt ladata internet/mms asetuksia uudelleen, tuloksella että neljästä viestistä aukesi yksi. Olen koettanut vaihtaa 4G sta 3G hen, käynnistänyt joka välissä uudelleen, mutta mikään ei tunnu auttavan. Ja olen yrittänyt myös Wi-Fi lla. Käytössäni on Sony Xperia Z3, joka kävi muutama kk sitten huollossa Ruotsissa ja tuli sisuksilla  ja swedu asetuksilla takaisin. Asetukset korjattiin Elisan liikkeessä, nyt huomasin tämän ongelman. Noloa joutua pyytämään kuvat s-postiin, kun luurin asetukset eivät toimi. Vai onko luuri taas (!) rikki. Hermo meinaa mennä. 

-Villeriina-

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
On erittäin epätodennäköistä, että puhelin menisi hajalle siten, että se ei pystyisi ottamaan vastaan MMS viestejä, mutta toimisi muuten. Kyllä tässä on kyse siitä, että sinulla on ongelmia puhelimen asetuksissa.

Katso asetukset täältä ja varmista, että ne ovat varmasti oikein puhelimessasi:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/asetukset/

Voisit kokeilla, että pääseekö puhelimesi internet-selaimella internettiin? Ja siis nimenomaan 3G tai 4G verkossa. Jos ei pääse, silloin sulla on matkapuhelinverkon datansiirto pois päältä ja se todennäköisesti estää myös MMS viestien lataamisen.
Käyttäjätaso 4
Joissakin puhelimissa auttaa verkkoasetusten nollaus. Samalla katoaa mm sähköposti asetukset ja salasanat, sekä omat WiFi asetukset yms.. Varmista, että niiden tunnukset ja salasanat on saatavilla, ennenkuin teet tämän.
Jos ei auta, niin:
Seuraava vaihe voisi sitten olla, että palauttaa koko puhelin tehdasasetuksille.
Puhelin varmuuskopion on syytä olla kunnossa, että ei tarvitse kaikkea etsiä tyhjästä alkaen ja ne tunnukset ja salasanat.

Osallistu keskusteluun