eSim

  • 23 elokuu 2019
  • 5 kommenttia
  • 793 katselukerrat

Koska mahtaa Multisim tulla takas Elisalle jotta kellon kanssa eSim toimisi joustavasti eikä tarvitse omaa liittymää. T. Kari

5 kommenttia

Käyttäjätaso 2
En jäisi odottamaan, että multi-SIM ominaisuutta on tuodaan takaisin. Mitään viitteitä sellaisesta ei valitettavasti ainakaan ole, vaikka toivoita näistä ajoittain tuleekin.

En jäisi odottamaan, että multi-SIM ominaisuutta on tuodaan takaisin. Mitään viitteitä sellaisesta ei valitettavasti ainakaan ole, vaikka toivoita näistä ajoittain tuleekin.

Tämä olisi TÄYSIN järjetöntä, jos ei tule. Elisa tulee menettää paljon asiakkaita tämän vuoksi, jos eivät reagoi asiaan nimenomaan tuon e-simin vuoksi.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Jossain oli juttua, että MULTI SIM tulisi ensi vuonna Elisalle.

Mutta voi olla että tulee järjettömillä hinnoilla… No aika sanoo kannattaako unelmoida.

Tässä muuten puhutaan ESIMistä joka on eri asia kuin MULTISIM.

Nyt soi Brennan Heart - It's My Style (Edit).

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Tästä on tosiaan tullut vahvistus, että ensivuoden aikana MultiSIM palaa Elisalle. Tästä keskusteltiinkin jo OmaYhteisössä, mutta en sitä nyt tähän hätään valitettavasti löytänyt kyseisiä viestejä. Taisi olla @Patomiäs joka asiasta jossakin ketjussa mainitsi! Tarkempia tietoja tuosta ei tosiaan vielä ole julkaistu, joten odotella vielä täytyy.

Tästä on tosiaan tullut vahvistus, että ensivuoden aikana MultiSIM palaa Elisalle. Tästä keskusteltiinkin jo OmaYhteisössä, mutta en sitä nyt tähän hätään valitettavasti löytänyt kyseisiä viestejä. Taisi olla@Patomiäs joka asiasta jossakin ketjussa mainitsi! Tarkempia tietoja tuosta ei tosiaan vielä ole julkaistu, joten odotella vielä täytyy.

Täällä Patomiäs siittä kertoi

Osallistu keskusteluun