Kysymys

Hanki 3G-puhelin ja saat kaupan päälle 0 euro/kk puhelut yli 2milj suomalaiselle

  • 28 marraskuu 2008
  • 159 kommenttia
  • 2061 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

159 kommenttia


Hei,

Kyseisen tarjouksen aikana avatut Eliitti 3G-liittymät jatkavat 0e kuukausimaksulla hamaan tulevaisuuteen mikäli et vaihda liittymätyyppiä välissä muuhun.


Niin....hamaan tulevaisuuteen, ellen vaihda liittymätyyppiä. En vaihda, enkä ole vaihtanut, eli kk maksuni on 0 jatkossakin? Hienoa... ei siis tarvitse vaihtaa toiselle operaattorille!

Onko Matti/SL oikeassa vai väärässä, kertokaa maalaiselle ???
Onko Matti/SL oikeassa vai väärässä, kertokaa maalaiselle ???

ota printsreen nii on todistaa tämäkin
Käyttäjätaso 2
Jatkuu 0 eur/kk ja on jo jatkunutkin minulla jonkin aikaa, koska otin Eliitti 3G kampanjatuotteen aikoinaan liittymätyypin vaihdolla eli 24kk sopimuksesta oli jo mennyt puolisen vuotta.

Sopimusehdoissa puhe jatkumisesta "tarjottavana" liittymätyyppinä on mielenkiintoista, sillä vanhoja liittymiä ei enää ole uusmyynnissä, joten siinä mielessä ne eivät ole tarjolla. Mutta eiväthän ne itsestään vaihdu joksikin muuksi uudeksi liittymäksi, vaan vanhat liittymät pysyvät voimassa. Pikemminkin mahdollista olisi ollut pomppaus normaalihintaiseksi Eliitti 3G:ksi, mutta tavallaan kai tämä Eliitti 3G kampanjatuote on eri tuote kuin normaalihintainen Eliitti 3G. Niillä oli tosin sama nimi.
Käyttäjätaso 4
Mullakin on tuollainen kampanja-Eliitti 3G vuodelta 2008 hintaan 0 euroa/kk.

Tätä kampanjaliittymää ei sittemmin ole ollut myynnissä. Toki Eliitti 3G on ollut saatavissa kampanjan jälkeekin, mutta listahinnalla 4,95 e/kk.
Käyttäjätaso 4
Itsellä on Eliitti 3g myös joulukuun lopussa tilattuna (operaattori vaihtunut muistaakseni 9.1.2009). Koskeeko tämä maksuttomuus minua ?
Käyttäjätaso 2
Itsellä on Eliitti 3g myös joulukuun lopussa tilattuna (operaattori vaihtunut muistaakseni 9.1.2009). Koskeeko tämä maksuttomuus minua ?


Kyllä jos tilasit sen silloin siitä kampanjasta jossa oli kuukausimaksu 0 euroa. Etkä ole vaihtanut liittymää tai ottanut siihen uutta puhelinta tai muuta vastaavaa.
Käyttäjätaso 4
No mitenpä sitä vaihtamaan, kun kahden vuoden pallo jalassa. Mutta hienoa jos jatkuu 0e/kk jatkossakin. Ainoa harmi, ettei tähän saa tuollaista sikahalpaa nettiä.
Käyttäjätaso 4
Saathan sä siihen Nopsan 13,90 e/kk rajoittamattomalla nopeudella ja ILMAN datamääräkattoa. En sanoisi sitä kovin kalliiksi, vaikka tietysti tuo 6,90 e/kk on vielä halvempi.
Käyttäjätaso 2
Niin minullakin on Eliitti 3G ja siinä Mobiililaajakaista Plus. Vuoden alkupuolellahan nopeimman yhteyden hinta oli vielä 34,90 eur/kk, että aika alas on Saunis taas ajanut hinnat. DNA:llahan on vieläkin 2M normaalihinta kolmekymppiä kuussa, mutta ovat joutuneet jatkamaan 13,90 eur/kk tarjousta pysyäkseen Sauniksen kyydissä.