Honor 8

  • 13 helmikuu 2017
  • 4 kommenttia
  • 287 katselukerrat

Miksi minulle ei voi soittaa,mutta itse kyllä voin soittaa! Eilen hävisi kaikki puhelinnumerot,puhelin oli yö kiinni ja aamulla ne olivat palautuneet! Mitä tehdä,en oikein hallitse näitä älypuhelimia! 62v.Otsikko väärin,kyseessä on Honor 8

4 kommenttia

Tarkoitin Honor 8,tabletti kirjoittaa omiaan,enkä osannut poistaa!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Hei tara54 !

Korjailin otsikkoa, älylaitteet välillä tykkäävät kirjoitella omin päin. :)

Erikoiselta tuo ongelma kyllä vaikuttaa jos ihan yllättäen on ilmestynyt. Oletko kokeillut käynnistellä puhelintasi uudelleen? Puhelimen asetuksista on mahdollista estää saapuvia tai lähteviä puheluita. Esimerkiksi omassa Honor7 -puhelimessani voin estää näitä seuraavasti: Luurin kuva -> Valikko -> Asetukset -> Lisäasetukset -> Puhelun esto -> Täältä voi estää esim lähteviä tai tulevia. Kannattaa vilkaista tuo valikko läpi.

Jos mitään ei ole estetty, kannattaa vielä varmuuden vuoksi kokeilla sim -korttia toiseen puhelimeen, jotta saadaan varmuus sille, onko vika nyt puhelimessa vai itse liittymässä.
En tiedä mitä tein,mutta ainakin nyt toimii,sunnuntaina hukkui kaikki numerot eikä antanut lähettää viestejä,ja nyt nekin toimii oli yön kiinni! Kiitos neuvoistasi! Puhelin on vasta 2kk vanha!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Hieno juttu, että nyt pelaa! Jos puhelin jatkaa tuollaista erikoista toimintaa ilman järkevää syytä, kannattaa vaikka käväistä sen kanssa myymälässä. Tehdasasetukset kannattaa palautella ennen sitä kuitenkin, se auttaa yleensä jumitilanteisiin. Hyvä puhelin tuo kyllä varmasti on, itse olen ainakin 7 -malliin tykästynyt kovasti. 🙂

Osallistu keskusteluun