Kysymys

HTC Desire Kytky?

  • 20 toukokuu 2011
  • 7 kommenttia
  • 2364 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 3 kommenttia
Eli tarkoitus olisi ottaa HTC Desire kytkynä joko Saunalahdelta tai Soneralta riippuen siitä kummalta se halvemmaksi tulee hankkia. Soneralla on selkeemmät sivut ja sieltä selviää nopeasti kaikki nettiliittymä vaihtoehdot mitä on älypuhelimiin tarjolla. Eli puhepakettia en olisi sieltä ottamassa mukaan vaan sen netti paketin mikä kustantaa 9.90 kuussa joten kuukausi erien suuruudeksi tulisi 28,97 /kk ilman puheluita. Puhepakettia en tarvitse siksi koska itse en soita paljoa kuukaudessa muutenkaan. Tosin tuo Soneran paraskin netti kytkyllä on rajoitettu 1 GT kuukaudessa joka tuntuu hieman ihmeelliseltä ,että sieltä ei löydy rajoittamatonta pakettia. Löytyykö Saunalahdelta HTC Desire pakettia edullisemmalla hinnalla? Ei ole tarvis olla nopein nettipaketti puhelimessa, mutta ei tietenkään mikään hitainkaan.

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Desire & Norppa+ & Mobiililaajakaista Nopsa = 30.56 /kk eli verkon maksiminopeus ilman siirtorajoitusta. Ja Mobiililaajakaista Perus (max 1 Megan nopeus) siitä 4 euroa pois ja tiedonsiirtomäärä edelleen rajaton. Mobiililaajakaistan hinnat:

1 Megan nopeudella HTC Desire HD on kampanjassa:
http://saunalahti.fi/gsm/norppaplus_perus_kampanja.php

Riippuu mitä sillä puhelimella tekee, eli jos latailee videoita youtubesta, tuo 1 Gigan raja saattaa tulla äkkiäkin vastaan. Minä luen uutisia ja käyn Facebookissa omalla androidpuhelimella ja enimmillään tiedonsiirtoa on ollut noin puoli Gigaa kuukaudessa.

Desire & Norppa+ & Mobiililaajakaista Nopsa = 30.56 /kk eli verkon maksiminopeus ilman siirtorajoitusta. Ja 1 Megan siirtonopeudella siitä 4 euroa pois ja tiedonsiirtomäärä edelleen rajaton.
1 Megan nopeudella HTC Desire HD on kampanjassa: http://saunalahti.fi/gsm/norppaplus_perus_kampanja.php


Kolmekymppiä kuukaudessa on jo liikaa joten vaihtoehdoksi muodostuisi silloin varmaan tuo megan nopeus. Desire HD on muotoilultaan mielestäni paljon rumempi mitä normi Desire. Ja HD:ssa on ongelmana huono akun kestävyys.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Se on tuo suuremman näytön ongelma tuo virrankulutus. Mutta asiat pitää laittaa tärkeysjärjestykseen. Desire HD on ehkä enemmän videolaite, jolla voi myös soittaa.  ;) Ja epäilemättä kömpelömpi puhelilmena.
Onko muuten tuo Mobiililaajakaista Mini myös rajattomalla tiedonsiirrolla oleva paketti? Tuossa on nopeus puolen megan luokkaa parhaimmillaan ja tutulla on älypuhelimessaan hieman tuotakin hitaampi liittymä ja kuulemma on ihan tarpeeksi nopea netti surffailluun. Tulisi nimittäin suhteellisen edulliseksi vaihtoehdoksi HTC Desire + Norppa+ ja Mobiililaajakaista Mini 21.56 /kk.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Minilläkään ei ole rajoitusta tiedonsiirtomäärässä. Jos se myöhemmin tuntuu liian hitaalta, sen voi tietysti vaihtaa nopeammaksi. Aluksi kannattaa ehkä tilata se Mobiililaajakaista Perus, koska sekin on 3 ensimmäistä kuukautta puoleen hintaan. Nopeutta voi siis muuttaa ilmaiseksi oma.saunalahden kautta. Muutos kannattaa tietenkin ajoittaa laskutuskauden vaihteeseen.
Vielä olisi kysyttävää lähinnä tuosta liitymästä ja numerosta eli voiko suoraan puhelinta ja numeroa tilatessa valita, että numero olisi salainen eli ei löydy numeropalveluista? Ja onko mahdollista saada salainen numero näkymään niiden puhelimissa kenelle soitan?

Vielä olisi kysyttävää lähinnä tuosta liitymästä ja numerosta eli voiko suoraan puhelinta ja numeroa tilatessa valita, että numero olisi salainen eli ei löydy numeropalveluista? Ja onko mahdollista saada salainen numero näkymään niiden puhelimissa kenelle soitan?


Voit tilauksella valita salaisen numeron. Numero näkyy kuitenkin soittaessasi vastaanottajalle, kun et valitse erillistä "Numeronnäytön estoa".

Osallistu keskusteluun