Kysymys

iPhone 4s ei vastaanota mms-viestejä

  • 18 lokakuu 2014
  • 1 kommentti
  • 1665 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Hei,

muista keskusteluista tai raivokkaasta googletuksesta ei ollut apua ongelmani kanssa. Täältä http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/24/ löytyvillä Elisan asetuksilla puhelimeni ei suostu lähettämään eikä vastaanottamaan mms-viestejä. Saunalahden asetuksilla viestit kyllä lähtevät, mutta mikäli minulle lähetetään mms-viesti, niin se ei tule perille. Ei ilmoitusta saapuneesta viestistä, ei mitään.

Olen kokeillut jo kaikki jipot iMessagen sammuttamisesta alkaen ja sammutellut laitetta moneen kertaan, mutta mikään ei toimi. Asiakaspalveluun on vaikeaa ottaa yhteyttä, koska ainoa mahdollisuus tuntuu olevan Omaguru, mutta kuka oikeasti haluaa maksaa reilu 2e/min siitä, että ongelmaa (jollaista ei edes pitäisi olla, koska kaikki asetukset ovat ok ja sim-kortti on reilun kuukauden vanha) selvitetään. Mitä asialle voisi tehdä? Muuten olen ollut tyytyväinen liittymääni, mutta tämä mms-ongelma kyllä ärsyttää....

1 kommentti

Jos täällä onnistuu valitsemaan oikein, niin löytyy tämäkin 'piilotettu' tieto:

Soita AsiakaspalveluummeAsian ratkaiseminen on nopeinta soittamalla, jolloin saamme heti kaikki tarvittavat lisätiedot häiriöilmoitusta varten. Laajakaistan vianrajaus onnistuu helpoiten kun soitat modeemin luota.

Puh. 01019 0230 (mpm/pvm)

Häiriöilmoitukset, PUK-kyselyt ja ilmoitukset kadonneista laitteista Ma-Su 24 h.

Osallistu keskusteluun