Vastattu

Joko löytyy mahdollisuus saada kaksi SIM-korttia samalle numerolle?

  • 15 July 2017
  • 8 kommenttia
  • 24029 katselukerrat

Joko Elisa/Saunalahti on täydentänyt valikoimaansa mahdollisuudella saada kaksi SIM-korttia samalle numerolle?
Elisan yrityksille myymissä liittymissä tämä on vanha juttu, joten tekninen valmius on olemassa.
Tupla-SIM on tärkeä turvaominaisuus mm. veneilijöille. Näin siksi, että tavoitettavuuden samalla puhelinnumerolla täytyy toimia mm. seuraavissa tilanteissa:
1. Ykköskänny on roiskeilta turvassa veneen sisätiloissa ja kannella on käytössä vesitiivis kovien olosuhteiden känny, johon pitäisi voida saada yhteys samalla numerolla.
2. Ykköskänny joutuu Ahdin valtakunnan saaliiksi, mutta turvana on mukana kakkoskänny, johon pitäisi voida saada yhteys samalla numerolla.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi nistop 15 July 2017, 21:10

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
https://elisa.fi/ohjaaja/

Tuo on valitettavasti lähimpänä multisimiä mitä elisa suostuu kuluttajille tarjoamaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
T-alkuiselle kilpailijalle joutuu siirtymään, jos suoraan MultiSimiä kaipaa. Hölmö juttu, mutta eipä oikein mitään voi, jos tosiaan sama numero täytyy olla. En tiedä, mikä oli tausta MultiSimin poistolle Elisalla, oliko sitten vähäinen kysyntä vai mikä?
Tuo "Elisa Ohjaaja" täyttäisi ilmeisesti tarpeeni varakännyyn, mutta palvelun kuvauksen perusteella joutuisin ostamaan Elisalta Ohjaaja-palvelun lisäksi erillisen liittymän varakännyyn: "Palveluun liitettyjen liittymien hinnoittelu säilyy liittymähinnaston mukaisena"
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
Target group, ymmärsit aivan oikein. Tarvitset Elisalta yhteensä kolme palvelua, jotta saat varapuhelimeesi kortin: kaksi Saunalahden laskutettavaa matkapuhelinliittymää ja Ohjaaja-palvelun.

Lisäksi, jos pääpuhelimesi putoaa mereen, Ohjaajaan määritelty varapuhelimesi ei vastaanota puheluita kunnolla ennen kuin pääpuhelimesi on sammunut. Jos pääpuhelimesi on vesisuojattu, se voi soida meressä niin kauan kuin akkua riittää.

Kuten Purnipsi jo totesi, kannattaa vaihtaa toiselle operaattorille, jolla Multi-SIM palvelun maksu sisältää myös itse rinnakkaiskortin, käyttö lasketaan pääliittymän paketista ja molemmat puhelimet soivat yhtä aikaa.
Kiitos irritus tärkeästä lisätiedosta.
Ymmärsin 12 vuotta sitten (!) tällä palstalla käydystä keskustelusta, että Multi-SIM -palvelussa oli silloin haasteena rinnakkaisSIMiä käyttävän puhelimen paikannus hätätilanteessa. Onko tämä haaste ratkaistu Elisan kilpailijoiden tarjoamissa Multi-SIM -palveluissa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
Kiitos irritus tärkeästä lisätiedosta.
Ymmärsin 12 vuotta sitten (!) tällä palstalla käydystä keskustelusta, että Multi-SIM -palvelussa oli silloin haasteena rinnakkaisSIMiä käyttävän puhelimen paikannus hätätilanteessa. Onko tämä haaste ratkaistu Elisan kilpailijoiden tarjoamissa Multi-SIM -palveluissa?
Kilpailijan (Telia) tuotetta olen käyttänyt jo 1½ vuotta, eikä mitään erityistä ongelmaa ole ollut p.l. koko Suomen laajuiset verkkoviat silloin kun niitä oli. Paikannuksen ongelmista en tiedä, ei ole mitään ainakaan puhelimessa ilmennyt. Kai on operaattorin ja hätäkeskusken välisestä liikenteestä tuo kiinni. Olen ollut tyytyväinen palveluun.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16
Tää on jännä, miksi operaattori olisi ollut niin kovin vaitelias kaikki nämä vuodet mahdollisista haasteista koskien vanhaa MultiSIM-lisäpalvelua. Jokaisella vanhaan palveluun kytketyllä SIM-kortilla on kumminkin yksilöllinen ID-tunnus, joka taatusti saadaan välitettyä viranomaisille tarpeen tullen. Jos/kun tarve lähtee kuluttajasta niin tasan tarkkaan tiedetään, millä SIM-kortilla hätäkeskusta lähestytään. Kuulisin mielelläni tuoreita totuuksia aiheesta.

Lokakuussa 2008 operaattorin edustaja kommentoi myynnistä poistunutta palvelua:
Yksinkertaistamme ja tehostamme toimintaamme jolloin rinnakkaiset tuotteet myöskin poistuvat. Mobiililaajakaista+ säilyy jatkossakin tuotevalikoimissamme. Se perustuu teknisesti multisim:iin ja kyseinen palvelu on osoittautunut erittäin suosituksi ja asiakkaan kannalta ymmärrettäväksi tuotteeksi.

/ Panu.


Kysyntää vanhalle tuotteelle on ollut kaikki nämä kuluneet vuodet, eikä tuoreehko palvelu 'Elisa Ohjaaja' sitä poista. Miksei uudessa olisi voinut tuotteistaa kaikkia SIM-kortteja soimaan yhtäaikaisesti pääkortin kanssa kuten vanhassa MultiSIM-lisäpalvelussa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
Eiköhän se ole rahastuksesta kiinni.
Myydään mieluummin 2x normaali liittymä, esim 2 x 24€/kk, kuin
1 kertaa normiliittymä ja multisim siihen, eli 24€/kk + 7€/kk

siis 48€/kk vs. 31€/kk