Kysymys

Kentätön/kenttähakuinen 4G liittymä

  • 22 joulukuu 2015
  • 6 kommenttia
  • 1015 katselukerrat

Vaihdoin 3G liittymän teidän Huolettomaan 4G:eehen. Suunta tällä hetkellä huonompi. Kentät koko ajan hukassa. Taajama-alueella näyttää välillä nollaa ja täyttä neljää tuskin koskaan, johon juuri ennen vaihtoa 3G pystyi leikiten.
4G häviää latausnopeudessa vanhalle liittymälle ja tämäkin pätkii liiankin usein. Saman hitauden huomasin teidän mokkulaliittymälläkin.
Kenttien haku näyttää syövän akkua nettiä selailessa sekä puhelimella että hotspotin kautta läppärillä.
Onko tähän ratkaisua, palautanko vanhan liittymätyypin käyttöön vai vaihdanko firmaa, koska tarjoanne palvelu ei täytä teidän lupauksianne?

6 kommenttia

Ja puhelimena Sony Z3 Compact
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tuo kuulostaa aika selvästi siltä, ettei liittymäsi käyttöpaikka ole kunnollisella 4G-alueella. Näitä liittymiähän ei ikinä (ainakaan pitäisi) myydä millään lupauksilla nopeudesta, sitä kun ei kukaan voi tietää ellei kokeile.

Jos alueellaasi ei ole 4G-peittoa, niin silloin ei kannata 4G-liittymääkään itsellään pitää maksettavana.
Täysi susi koko liittymä. Jos eivät saa Nilsiän ja Vuokatin keskustassa 4Geetä toimimaan... Nyt vaihdoin vain 3G:een päälle ja saman tien täydet kentät. Liittymätyyppi menee Joulun jälkeen vaihtoon, jos eivät tätä kautta Elisalta reagoi viestiin. En ala maksamaan yhtään ylimääräistä toimimattomasta tuotteesta!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Arvoisa nimimerkki. Kun kerran sait vaihdettua liittymätyypin 4G:ksi, voinet myös vaihtaa sen itse takaisin oma.elisassa. Mikset muuten toimi heti, etkä jätä asiaa joulun jälkeiseen aikaan. Tuskin tilanne tulee kohdallasi pikaisesti parantumaan. En laskisi sen varaan, että aspa tarttuu asiaasi. Olethan sitten edes lisännyt tietoihisi asiakas- tai puhelinnumeron. 

Oikein rattoisaa joulunaikaa!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? Mitään yleistä vikaa verkossa ei Nilsiällä ainakaan ole tiedossamme. Kyllä tuo siltä pahasti kuulostaa, että 4G:n osalta alueella on katvetta jos 3G:llä saat täydet kentät ja 4G:llä ei lainkaan tai selvästi huonommat. Jos lisäät asiakasnumerosi profiilitietoihisi niin voidaan vielä tarkistaa sun osoitteen tilanne tarkemmin. Liittymätyypin vaihtaminen takaisin 3G-versioksi onnistuu tosiaan OmaElisan kautta eli voit tehdä sen halutessasi itse koska vain.
  • Kiitokset vastauksesta. Testasin taas tänään 3G:een ja 4G:een eroa. Kolme geellä täydet kentät ja saman tien 4geellä kentät hävisi kokonaan tai maksimissaan kaksi palkkia. Palaan vanhaan ja odotan palvelun parantumista

    Osallistu keskusteluun