Kysymys

Kun melkein kaikki menee pieleen.

  • 21 marraskuu 2008
  • 4 kommenttia
  • 1192 katselukerrat

En ole pettynyt tai vihainen. Kerron vain kokemukseni.

1.10. Yritän tilata netissä KotiTotaalin. Palvelin kaatuu viimeiselle sivulle tullessa. Pyytää yrittämään myöhemmin uudelleen.
2.10. Yritän uudelleen. Yritys epäonnistuu jälleen - viimeisellä sivulla.
3.10. Vahingossa huomaan, että jompi kumpi edellisistä ilmoituksista on onnistunut, mutta jäänyt "roikkumaan" kehoitteella faksata hakemus. Faksaan.
Tällä välin liittymän paperit tulevat.
31.10. Ei kuulu mitään laitteista. Soitan asiakaspalveluun. Huomaavat hakemuksen käsittelyn jääneen jotenkin perätilaan. Korjaavat.
Lupaavat hyvittää kahden viikon maksut.
31.10. Myöhemmin huomaan, että Saunavisio-tunnus on voimassa. Toimii. Tunnus on jotenkin omituisen oloinen; käyttäjätunnus + b-kirjain.
13.11. Soitan ja kyselen laitteiden perään, kun mitään ei ole kuulunut. Ovat kuulemma kadoksissa ja niitä aletaan etsiä. Perjantaina kuulemma soittavat tilanteesta.
14.11. Kukaan ei soita.
17.11. Soitan aspaan ja kyselen. Ei kuulemma mitään tietoa, mutta lupaavat hyvittää loppukuunkin.
21.11. Tulee ilmoitus postista. SaunaVisio-boksi tuli. Missä ADSL? Soitan. Kuulemma on jo postissa. Tekstarilla tunnus ja boksi kotiin. Niin - se boksi oli saapunut jo 13.11. Missä lie postin ilmoitusosa... Ja miksi kukaan ei tiennyt aiemmin tunnusta? Saunavision tunnus on pelkkä käyttäjätunnus. Onkohan minulla kaksi kertaa SaunaVisio...
21.11. ADSL kiinni seinään. DSL valo syttyy mutta internet-valo jää pimeäksi. Yritys toisesta puhelinreikelistä. Sama tulos. Soitto vikapalveluun. Kuulemma koko liittymä on pimeänä. Joku on kytkenyt piuhat aivan väärin... to be continued.

Vielä jaksan ottaa huumorilla. Mutta jos ehtii edellinen liittymä katketa (28.11.), niin sitten ei enää naurata.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Eikös KotiTotaalin myynti lopetettu jo ajat sitten vai onko tietoa josta minä en tiedä  ???

Eikös KotiTotaalin myynti lopetettu jo ajat sitten vai onko tietoa josta minä en tiedä  ???


Kyllä, 5.10.2008. mhavo olikin tehnyt tilausyrityksensä, päivämääristä päätellen, ennen sitä.
24.11. Soitan yhteyttä asentavalle yhtiölle. Vikailmoitusta, eikä näin ollen työmääräystäkään heillä ole. Soitetaanpa aspaan...
...
Aspa väittää vikarin olevan perillä ja selittää myös, että ilmoituksen perillemenoon menee yleensä 1-3 päivää. (Ilmeisesti kulkee kirjeellä. Huumoriai.)
Aspa kieltäytyy myös vahvistamasta alihankkijaa. Eli varmuutta asentavasta tahosta ei ole. Alueella vain on yleisesti tiedossa asentava yhtiö...
No niin.

25.11. Huoltomies paikalla. Ihmettelee kovasti tilannetta vaimolle. Kerron puhelimessa yhteyden historiaa. Keskuksen ja taloyhtiön välillä on yksi ukkosen vioittama pari. Yhteys oli tietenkin kytketty juuri siihen, joten ei voinutkaan toimia. Nyt toimii. Mutta. Nopeus on 2 megainen Wippies-purkista ulos. Kahdeksan megaa tulee kuitenkin piuhasta huollon mittariin. Huoltomies lupasi laittaa raporttia Saunikselle.

Voiko tämä olla enää totta?

Osallistu keskusteluun