Vastattu

Kysymyksiä liittymistä jos jonkinlaisista

  • 31 heinäkuu 2015
  • 1 kommentti
  • 737 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kaikkiin tässä esittämiini kysymyksiin löytyy vastaukset Elisan sivuilta, mutta olen ainoastaan puhelimen varassa, enkä jaksa alkaa kaivaa tietoa sieltä täältä pitkin sivustoa, puhelimen pienellä näytöllä. Varsinkin kun tiedän kuinka tietäväistä ja avuliasta porukkaa tällä Palstallakin liikkuu ;)

19-vuotias tuttavani muuttaa huomenna ensimmäiseen omaan kotiin. Hänellä on äitinsä nimissä oleva puhelinliittymä, jossa hänet on merkattu käyttäjäksi. Laskut menneet aina suoraan äidille.
Voiko kyseisen liittymän muuttaa OmaElisan kautta tyttären omistukseen, vai vaatiiko ShopItissa käynnin? Ja jos vaatii käynnin, tarvitaanko kummatkin paikalle?
Entä jos jättäisi liittymän omistussuhteet ennalleen, niin voiko vain laskun jatkossa pyytää lähettämään suoraan tyttären (käyttäjän) osoitteeseen, hänen nimellään?
Tyttärelle tulee uuteen asuntoonsa Elisalta ilmainen 2M-yhteys. Vanha asukas on kuulemma jättänyt Elisalta saamansa reitittimen asuntoon, jotta uusi asukas pääsee samantien käyttämään nettiä. Ei kai se näin voi mennä? Eikö vanha, olkoonkin vuokraan kuuluva ilmainen, yhteys täydy ensin irtisanoa. Ja sitten uuden asukkaan avata omiin nimiinsä samainen yhteys uudestaan? Ainoastaan tällöin kai mahdollista jatkossa esim. nostaa yhteyden nopeutta?
Entäpä sitten vielä se, että onko Elisalla enää mitään sellaisia tarjouksia, että saisi jonkin tietyn liittymän edullisemmin, jos ostaa samalla uuden, ilmeisesti myös jonkun tietyn, uuden puhelimen Elisalta? Tarkoitus olisi kai jossain vaiheessa uutta puhelinta hommata, ja vielä annoin pohdittavaksi sen, tulisiko ehkä halvemmaksi hankkia puhelimeensa 4G-netti, ja käyttää sitä myös kotona olevalla iPadilla. Ennemmin kuin päivittää jossain vaiheessa liittymänsä, päivittää jossain vaiheessa kiinteä laajakaistansa nopeampaan ja maksulliseen, ja vielä päivittää jossain vaiheessa puhelimensa rauta. Kaikki nämä erillisinä hankintoina.

Tässäpä kysymyksiä muutama. Josko joihinkin edes jollain löytyisi vastauksia tai ideoita, olisin kiitollinen!
Onhan tässä tosin vielä aikaa, kun muuttamaankin lähdetään vasta huomen aamulla 😉
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi erkkipekka 31 heinäkuu 2015, 13:51

Sopijanvaihtoon löydät aiheen täältä: http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/327/. Onnistuu siis ilman myymäläreissua. Se kannattaa tehdä, jos henkilö on täysi-ikäinen niin on sitten liittymä ihan "oma" - jatkonkin kannalta hyvä niin voi sitten tehdä itse tarvittavia muutoksia jne.Myös ilmaisen yhteyden on hyvä olla henkilön itsensä nimissä, eikä entisen asukkaan. Jos vanha reititin löytyy, voi sitä käyttää myös tämä uusi asukas.Erillistä pakettia liittymistä ja puhelimista ei ole, mutta Saunalahden sivuilla on mukavasti tarjouksia liittymien osalta.🙂
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 2
Sopijanvaihtoon löydät aiheen täältä: http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/327/. Onnistuu siis ilman myymäläreissua. Se kannattaa tehdä, jos henkilö on täysi-ikäinen niin on sitten liittymä ihan "oma" - jatkonkin kannalta hyvä niin voi sitten tehdä itse tarvittavia muutoksia jne.

Myös ilmaisen yhteyden on hyvä olla henkilön itsensä nimissä, eikä entisen asukkaan. Jos vanha reititin löytyy, voi sitä käyttää myös tämä uusi asukas.

Erillistä pakettia liittymistä ja puhelimista ei ole, mutta Saunalahden sivuilla on mukavasti tarjouksia liittymien osalta.

🙂

Osallistu keskusteluun