Kysymys

Laskutusliittymästä latausliittymäksi omalla vanhalla numerolla

  • 15 maaliskuu 2013
  • 7 kommenttia
  • 3564 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 762 kommenttia
 Aikookohan Elisa (Saunalahti) sallia laskutusliittymän suoran siirron latausliittymäksi vielä ennen huhtikuun alkua. Parin sukulaisvanhuksen liittymät lähtevät tänään numeronsiirtoon, koska pakkodatalle ei ole minkäänlaista tarvetta, ja paperilaskutus muuttuu maksulliseksi. Eihän noilla ole edes osaamista käyttää nettiä/tietokonetta laskun oikeellisuuden tarkastamiseksi. Winback tekstaritarjouksessa voitte sitten yrittää tarjota suoraa muutosta latausliittymäksi omalla vanhalla numerolla. Mitä vastaatte?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei,

Kysyin tätä puolestasi asiakaspalvelusta.

Heidän mukaan muutos tulee mahdolliseksi vuoden loppuun mennessä.
Käyttäjätaso 2
hpguru kirjoitti:
Hei,

Kysyin tätä puolestasi asiakaspalvelusta.

Heidän mukaan muutos tulee mahdolliseksi vuoden loppuun mennessä.

Oliko varmasti vuoden 2013 loppuun mennessä?

Todella nopeata :smileyevil:
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
hpguru kirjoitti:
Hei,

Kysyin tätä puolestasi asiakaspalvelusta.

Heidän mukaan muutos tulee mahdolliseksi vuoden loppuun mennessä.

Joopajoo... noihin lupauksiin on mennyt luotto jo 3-4 vuotta sitten P. Lehdon katteettomien möläyttysyen takia.

Jos nyt kuitenkin tuo vuodenloppu olisi se aikaisintaa takaraja niin siihen mennessä luulisin että aika moni on jo ehtinyt siirtää numeronsa muualle ja sen uskallan kakistelematta sanoa että vajaan seitsemänkymmenen sentin takia paluuta tuskin kukaan enää tekee.

Oman lähipiirin, joiden kanssa asiasta juteltu, ihmetelty ja kummasteltu että mitähän operaattori tällä toiminnalla hakee, ei ainakaan lisää liittymäasiakkaita. Läheisimmät (vanhemmat+sisaret 5 liittymää) on jo tehty numeronsiirto TeleFinlandille/laskutusliittymäksi.

Itseni ikäiset ja vähän nuoremmatkin serkukset, joita sitten onkin jo aikamoinen määrä ja suurin osa heistä eivät kännykällään käytä nettiä vaan tekevät sen kotona muiden katseilta piilossa, aikovat myös ja ovat jo toteuttaneetkin joukkopaon Saunalahdesta ja suunta kai kaikilla TF...:smileykiss:

Luin jossakin ketjussa missä sanottiin että kohta viimeinen sammuttaa valon, mutta se tuskin toteutuu,,,,,  guru on vannonut olevansa maailman tappiin asti saunaelisan hamosten alla.....;) eli ainakin yksi mohikaani jää soutamaan ja huopaamaan kanottiaan.

Ps. jotta ei vaikuttais ihan niin masentavalle niin itse aion ottaa muutaman 50 latausliittymää tuon ylimääräisen 10 euron takia ja sitten kun ne luut on kaluttu heitän sim-kortilla "veslintua" koska p-pyyhkeeksi se on liian pieni enkä halua sotkea käsiäni enempää...;)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Haha. Sitten ei auta muu kuin nauttia ympäri Suomen 21 Mbps netistä soutaen ja huopaen sekä laulaen parhaita kotimaisia, jos tulen joskus olemaan viimeinen uskollinen asiakas :D

Nytkin tulee 15 Mbps mokkulalla, että emmä vaihda. Maksoi mitä maksoi. Mut onhan tää 12,90 € netistä aika halpa hinta. Rikollisen halpa. Maksaisin jopa enemmän tästä laatulinjasta. :D

Mutta tosiaan ei aspa kertonut mihin vuoteen mennessä tämä toteutuu, joten suosittelen kuulostelemaan. Olen itsekin ollut aktiivinen antamaan ideoita, saisi vain Elisa tehdä jotain, koska ei innostaisi joka kerta spämmiä modet ideoilla 🙂
Käyttäjätaso 5
Latausliittymä on hieman hankala tiettyjen ominaisuuksiensa takia. Ei mm. toimi ulkomailla lainkaan ja saattaa olla vanhemmille ihmisille hankala käsittää, kun on aiemmin tottunut liittymään joka vain toimii ja laskut tulee kuten on sovittu.

Eli takaisin kannattaa sitten haikailla vuoden päästä, jos kannattaa sittenkään. Säästö on nimittäin niin marginaalinen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
eeeno kirjoitti:
Latausliittymä on hieman hankala tiettyjen ominaisuuksiensa takia. Ei mm. toimi ulkomailla lainkaan

Kai se rajan läheisyydessä toimii?
Käyttäjätaso 4
ALV-eritellyn laskun kanssa kuulemma myös ongelmia.

Osallistu keskusteluun