Vastattu

Latausliittymä

  • 2 maaliskuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 839 katselukerrat

Onko tulossa mahdollisuutta siirtää laskutusliittymästä numeroa latausliittymäään ja toisinpäin?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi janivee 2 maaliskuu 2016, 12:31

Ei ainakaan toistaiseksi ole suunnitelmissa Latausliittymä -> Normaaliksi.Toki rekisteröidyn lataus-/prepaid liittymän pystyy siirtämään esim kilpailevalle operaattorille ja sieltä Saunalahteen 🙂
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Ei ainakaan toistaiseksi ole suunnitelmissa Latausliittymä -> Normaaliksi.

Toki rekisteröidyn lataus-/prepaid liittymän pystyy siirtämään esim kilpailevalle operaattorille ja sieltä Saunalahteen 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
janivee kirjoitti:
Toki rekisteröidyn lataus-/prepaid liittymän pystyy siirtämään esim kilpailevalle operaattorille ja sieltä Saunalahteen :)

Onko tosiaan muka noin prepaidin kohdalla? Ei kai prepaid-liittymiä ole voinut enää vuosiin rekisteröidä, saati että olisi vielä ollut mahdollista siirrellä toiselle operaattorille. Latausliittymiä puolestaan ei voi edes hankkia niin, että se ei olisi "rekisteröity" jollekin. 

Latausliittymän voit tosiaan vapaasti halutessasi siirtää toiselle operaattorille niin, että säilytät puhelinnumerosi. Latausliittymästä on siis mahdollista näin tehdä laskutusliittymä. Elisan sisällä tuo vaihtaminen ei (vielä ainakaan) onnistu.

Mutta kuten janivee tuossa jo hieman monimutkikkaammin kertoikin, niin jos vaihdat Latausliittymäsi vaikka Soneralle laskutusliittymäksi, ja sitten hetken päästä takaisin Elisalle, niin näin onnistut siis saamaan lopulta Saunalahden laskutusliittymän samalla alkuperäisellä numerollasi. Kuka sitten jaksaa nähdä tämän vaivan, se onkin jo eri asia.
Käyttäjätaso 3
Latausliittymän kanssa voi tosiaan toimia yllämainittujen neuvojen mukaisesti, mutta Saunalahden prepaidin kanssa ei. 
Kiitos vastauksista. Sain tiedon mitä hain!

Osallistu keskusteluun