Kysymys

Liittymä hälytin käyttöön.

  • 31 lokakuu 2010
  • 13 kommenttia
  • 5105 katselukerrat

ONko nyt jokin liittymä joka olisi erityisesti hyvä hälytin käyttöön? Joskus aikoinaan oli myynnissä liittymiä jotka oli tarkoitettu juuri hälyttimille yms laitteille. En muista onko sauniksella ollut mutta Radiolinjalla ainakin oli joskus silloin..

Ja toinen kysymys liittyy salaiseen numeroon. Hälyttimen puhelinnumero pitäisi olla siis salainen etteivät ihmiset saa sen numeroa numeropalvelusta, ja soittele sitten siihen kun tavoittelevat mua. Kun hälytin soittaa mulle, sen numeron pitäisi kutenkin näkyä, eikä siinä GSM robotissa ole valikkoa jolla numeron saisi pakotettua näkyväksi kuten normaalissa gsm puhelimessa. Puhelun minuuttotaksalla ei sinänsä ole merkitystä, toivottavasti se ei koskaan mulle soita.

13 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tuohon on suositeltu GSM-liittymää, jossa on mahdollisimman pieni kuukausimaksu. Esim kampanjalla Tikka+ ilmaiseksi vuoden 2011 loppuun. http://saunalahti.fi/gsm/gsmtikkaplus.php

Tilauksen yhteydessä voit määrittää liittymän salaiseksi. Samassa yhteydessä voit myös valita numeronäytön eston päälle. Ellet kytke päälle, numero näkyy vastaanottajalle. Samat asetukset eli Salainen numero ja Numeronäytön esto ovat valittavissa myös oma.saunalahdessa liittymän asetuksista.
Joo, no sittenhän tuossa ei ole oneglmaa.

Noissa plussa liittymissä tulee jotain mainostekstareita.. en sitten tieäd mitä tuo robotti tykkää niistä.. no tuskin yhtään mitään.

Muistaakohan sen tikan muuttaa normiliittymäksi vuoden päästä... 3kk kk-maksut ~saman verran kuin tuo säästö.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Joskus aikoinaan Saunalahden tilausjärjestelmässä oli bugi niin että liittymässä oli aluksi aina lähtevä numeronnäytön esto päällä.

Jos liittymä ei aukeamisen jälkeen toimi oikein, käännä numeronnäytön esto Oma Saunalahdesta ensin päälle, tallenna asetukset, ota pois ja tallenna asetukset uudelleen. Tuon tempun jälkeen liittymä toimii.
Tikka+ liittymästä voi vaihtaa liittymätyypin toiseen tarjousajan päättyessä (tai toki aiemminkin). Liittymätyypinvaihto on ilmainen oma.saunalahti.fi -sivun kautta, kun muutoksen tekee 4kk välein tai harvemmin.
Juu, tietysti, lähinnä arvuuttelen sitä että muistanko tehdä tuon liittymätyypin muutoksen.

Saapa nähdä koska uusi liittymä tulee kun kusti ei polje vaan on lakossa. 😞
ongelmana tulee olemaan tikka+ markkinointi viestiit jotka tukkii hälyttimet.. 100% factaa
Käyttäjätaso 4

ongelmana tulee olemaan tikka+ markkinointi viestiit jotka tukkii hälyttimet.. 100% factaa


Viestit voi siirtää johonkin muuhun Saunalahden liittymään.
Jos pieni kuukausimaksu ei haittaa ja haluaa hälyttimeen mieluummin liittymän, jossa tätä markkinointiviestiominaisuutta ei ole, suositeltavin ja edullisin olisi Norppa. Norpan kohdalla ei jäisi sitten muistettavaksi sitä liittymätyypin vaihtoakaan  :)

http://saunalahti.fi/gsm/gsmnorppa.php
Niin no hälyttimeen EI SAA tulla YHTÄÄN viestiä keneltäkään!!!!!!
Käyttäjätaso 4

Niin no hälyttimeen EI SAA tulla YHTÄÄN viestiä keneltäkään!!!!!!


Ei niitä tule siihen yhtään keneltäkään, kun siirtää viestit toiseen Saunalahden liittymään.
Ei toi itse hälytin niistä viesteistä ole moksiskaan, mutta se gsm palikka voi niihin reagoida - ainakin jos sattuu olemaan juuri sopivalla sanalla alkava.
Hankin juuri Norppa-liittymän hälytintä varten, eikä laitteen asentaja saanut sitä toimimaan. Kaikki estot ym. otin jo pois päältä. Soneran prepaidilla homma toimi heti. Mistähän lie kyse?
Käyttäjätaso 4
Saunalahti on virtuaalioperaattori, siis vuokralla Elisan verkossa.

Sonera käyttää aidosti omaa verkkoaan.

Tämä on häirinnyt noita GSM-moduuleita ennenkin. Voipi olla selitys.

Osallistu keskusteluun