Vastattu

liittymän netti taaas

  • 15 lokakuu 2013
  • 16 kommenttia
  • 1879 katselukerrat

Nonni, heippa vaan taas. Mä otan taas samalla asialla yhteyttä tänne ku viimeksikin. Elikkäs mun liittymän netti EI taaskaan oo toiminu kahteen päivään kunnolla. Joskus toimii muutaman minuutin joskus taas ei. Ja siitä on tasan kaks tai kolme viikkoa ku oli sama juttu sillon oli häikkää seinäjoella jossain 3G yhteyksissä nii oliskohan nyt sama homma. Mjn liittymä on siis joku tikka ja puhelin samsung galaxy s2 ja asun seinäjoella. Alkaa ihan oikeesti pian hermot pettään koko saunalahteen jos tää on kolmen viikon välein tällästä jaakobin painia. Mä en maksa teille siitä että mun netti toimii aina sillon ku sitä kiinnostaa vaan mä maksan siitä että se toimii koko ajan hyvin. Että olisko ny taas mahdollista että korjaisitte sen luultavasti saman vian. Tai tää flikka vaihtaa kokonaan puhelinoperaattoria!
T: veera juvonen
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi 8052 17 lokakuu 2013, 08:30

Itse laitoin vikailmoituksen viestillä oma.saunalahden kautta. Ei tarvinnut jonotella ja pian tuli jo sähköpostilla vahvistus häiriöilmoituksesta. Jos mahdollisimman moni nyt vaan viitsisi sen minuutin käyttää ja kirjoittaa viestillä ongelmansa niin ehkä tämä saataisiin korjattuakin. 
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

16 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Hei veera1802,

ihan alkuun pahoittelut siitä, että netti ei ole toiminut odotetulla tavalla.

Tarkistin Seinäjoen tilannetta häiriökartasta, eikä alueella ole tällä hetkellä mitään yleistä häiriötilannetta voimassa. Kannattaa varmuuden vuoksi sammuttaa puhelimesta virta ja laittaa uudestaan päälle, jos et ole tätä jo tehnytkin.

Jos tuo ongelma ilmenee kaikkialla Seinäjoella jossa liikut ja on jatkuvaa, niin kannattaa vielä tarkastaa laitteen asetukset. Dataroaming saattaa aiheuttaa pätkimistä ja toimimattomuutta Android-laitteilla. On myös hyvä kokeilla SIM-korttia toisessa laitteessa, jos siihen on mahdollisuus. Tällöin selviää myös, onko mahdollinen vika laitteessa vai verkossa.

Mikäli tästä ei ole apua, suosittelen soittamaan vikapalveluumme, numeroon 01019 0230. Se on avoinna 24/7. Voit myös lähettää viestin suoraan vikapalveluun OmaSaunalahti-verkkopalvelusta.
Moi,

Sama homma minullakin taas tässä Seinäjoella. Puhelimena HTC One X ja toinen kortti on Mobiililaajakaista 3G joka on uusimmassa iPadissa. Välillä toimivat ja sitten taas ei lataa mitään.. 
Puhelin on sammutettu monia kertoja ja siltikin tökkii.. että kyllähän se ongelma on sielä. Asetuksia en oo muuttanu sitte sen jälkeen ku oon tän puhelimen hommannu joten siitäkää se ei voi olla
Ihan samaa ongelmaa ja paikkana Lapua. Minuutin tai kaksi toimii yhteys ok ja sitten ei tapahdu mitään. Välillä taas voi toimia ihan ok. Ongelma on ollut jo ainakin pari viikkoa. Surkeeta !!!

Meillä on 6 liittymää ja eri puhelinmalleja joten vika ei ole laitteissa kun kaikissa sama vika yht aikaa. Työpaikalla yli 100 liittymää ja kaikissa sama vika.
Ei toimi vieläkään. Soitin tohon numeroon mutta ensimmäinen joka vastas ei osannu sanoa mitään ja ohjas mut johki vikakeskukseen jonne jonotin reilusti yli puolituntia kunnes mulla loppu kärsivällisyys. Että olisko nyt mahdollista että te laitatte sieltä viestiä eteenpäin? Tätä kukaa jaksa että liittymä toimii sillon ku huvittaa ja ku teihin ottaa yhteyttä niin saa semmosen käsityksen että se ongelma on joko käyttäjäs tai puhelimes.. kyllähän se nyt teillä se ongelma on jos monella etelä-pohjanmaalla on sama ongelma!
Itse laitoin vikailmoituksen viestillä oma.saunalahden kautta. Ei tarvinnut jonotella ja pian tuli jo sähköpostilla vahvistus häiriöilmoituksesta. Jos mahdollisimman moni nyt vaan viitsisi sen minuutin käyttää ja kirjoittaa viestillä ongelmansa niin ehkä tämä saataisiin korjattuakin. 
Olen tehnyt vikailmoituksen ja vikapalvelun mukaan vikaa korjataan... vika kuulemma tukiasemassa. Vika tuskin on yhdessä tukiasemassa, kun sama ongelma on koko etelä-pohjanmaan alueella.
Hep

Viime yönä n. minuutin yli puolenyön katosi kentät 3G:stä täysin. Ajattelin kyseessä olevan huoltokatkon mutta kun katkos oli kestänyt yli varttitunnin, kaivoin työpuhelimeni (elisa-liittymällä) ja siinä oli täydet kentät. Vaimoni (saunalahti) puhelin oli samoin mykkänä.

Olikohan muilla Seinäjoen alueella vastaavaa häiriötä?

Soitin vikapalveluun ja sieltä sanottiin että Saunalahti toimii 100% Elisan verkossa, joten vika olisi luultavasti puhelimessani. Enhän muuten olisi päässyt elisa-liittymälläkään soittamaan. Vikapalvelija myös "resetoi" liittymäni mutta sekään ei auttanut. - Noh, koska tätä verkkojen pätkimistä oli viime aikoina tapahtunut enemmänkin ja puhelimeni ei ole enää uusi, aloin myöntyä sen rikkoontumiseen. Vaihdoin sim-kortin varapuhelimeeni ja se toimi heti...

Sinnikkäästi kokeilin vaihtaa sim-kortin takaisin käyttöpuhelimeeni ja kas kummaa. Nyt myös se toimi ja on nyt toiminut toistaiseksi ongelmitta.

Osaisiko joku tietävämpi selittää miksi sim-kortin käyttäminen toisessa puhelimessa auttoi asiaan?

8052 kirjoitti:
"Itse laitoin vikailmoituksen viestillä oma.saunalahden kautta. Ei tarvinnut jonotella ja pian tuli jo sähköpostilla vahvistus häiriöilmoituksesta. "

^tämä on mielenkiintoista. Kuitenkaan häiriökartassa ei ole ollut mitään tietoa asiasta, eikä edes vikapalvelussa oltu tietoisia mistään häiriöistä Seinäjoen alueella.

Olen viimeiset pari viikkoa miettinyt operaattorin vaihtoa ja se saattaa myös toteutua, mikäli ongelmat vielä jatkuvat.

--
ps. Tuskin muidenkaan operaattoreiden verkot ongelmattomia ovat mutta saapahan mussuttaa välillä niidenkin palstoilla... ja voihan sitä aina palata takaisin...
Käyttäjätaso 1
Ei varmaan se "sim-kortin käyttö toisessa puhelimessa" auttanut asiaa yhtään, vaan se, että käynnistit puhelimesi uudestaan kun otit kortin pois ja laitoit takaisin.. On kans pari kertaa ollut, ettei kenttiä yhtään (S4 active ja saunalahti) mutta asia korjaantunut kun käynnistänyt puhelimen uudestaan.
Hep xniko

Ennen vikapalveluun soittoani olin uudelleenkäynnistänyt puhelimeni useita kertoja ja eri puolella taloa/tonttia. Asuinpaikassani näkyy neljä eri tukiasemaa, joista kahta voimakkainta, puhelin käyttää riippuen siitä olenko esim autotallissa tai olohuoneessa.

Eli kokeilin noilla uudelleenkäynnistyksillä eliminoida sen, että juuri autotallia "palveleva" tukiasema olisi pois pelistä (verkon katoaminen tapahtui ollessani autotallissa).

Vikapalvelupuhelun aikana vielä yhdessätuumin suoritettiin puhelimen käynnistys kun tilini "resetoitiin".

Eli kyse ei nyt ollut uudelleenkäynnistyksen vaikutuksesta.
Käyttäjätaso 1
Ok, nyt kait nyt sitten oli tähtien asennot suotuisammat tms kun alkoi toimimaan 🙂
Enpäs tiedä miksei häiriökartalle ole vieläkään laitettu koko Etelä-Pohjanmaan kattavaa plänttiä häiriöstä. Useat tututkin ovat valittaneet samaa tässä E-P alueella. Onneksi edes puhelut toimivat..
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei, puhelut tulevat todennäköisesti 2G-verkosta.

Oletko muuten yrittänyt 2G-yhteydelle pakottamista? Se voi olla hidas häiriön aikana, mutta sillä tarkistaa viiveellä sähköpostit yms.
Minun hermoilla ei 2G-verkossa surffailla! :smileycheesy: Kiinteä laajakaista on kyllä kotona että sinänsä ei hätää ole.
hpgurulle tiedoksi:

Täällä on pakko pakottaa verkko 3G:ksi, koska 2G on täysin käyttökelvoton... mikä sinänsä hassua...

2G:llä puhelut pätkii jatkuvasti. 3G on sentäs puheluiden osalta ollut jotenkin käytettävä. (ja ei, ei ole puhelimen syy)

Muttamutta... Kyllä jotain on nyt tapahtunut Seinäjoen alueella. Viikonlopun episodin jälkeen ei ole pätkinyt kertaakaan puhelimen verkko vaikka yhteys vaihtuisi tukiasemien välillä. Lisäksi puhelimen virrankulutus on pudonnut vähintään kolmanneksen aikaisempaan verrattuna! - Eli aiemmin virtaa on kulunut jatkuviin yhteydenmuodostamisiin.

Nyt näyttää kohtuullisen hyvältä ja mikäli näin jatkuu niin pysyn edelleen saunassa.

Olisi kyllä toisaalta suotavaa, että Saunalahti myöntäisi verkossaan olleen vikaa (siis Elisan verkossa tahi sitten jossain kohdin Saunalahtea, vaikkapa virtuaalioperoinnin konffeissa). Sillä se vahvistaisi käsitystä, että jossain kohdin vikaa on ollut ja nyt se on viimein korjattu ja maksavat asiakkaat voivat olla rauhallisin mielin.
Joo paremmin toimii nyt.