Kysymys

Liittymän tilaus ei onnistu ("numero on jo Saunalahdella")

  • 6 tammikuu 2013
  • 6 kommenttia
  • 1300 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 7 kommenttia
Palaisin takaisin Saunalahdelle (numeronsiirto) ja yritin tehdä siirtoa/liittymätilausta netissä, mutta ei onnistu kun tulee ilmoitus, että "numero on jo Saunalahdella tai numeronsiirto on jo tilattu". Entinen asiakasnumero näkyy myös vielä oma.saunalahdessa, jonne pääsen toisen liittymän tunnuksilla. Millä tuon puhelinnumeron saa "vapautettua", että saisin liittymätilauksen tehtyä? Tämä asia olisi kiva hoitaa netin kautta, koska soittaminen as.palveluun on usein ollut piinaavaa odottelua...

Nopeuttaako numeronsiirtoa yhtään se, että minulla on Saunalahden sim-kortti tallessa eli uutta ei tarvitse odotella? Tosin, kun siirryin Soneralle, niin sanoivat että siirto kestää ihan lain vaatimana aina 14 päivää eikä sitä voi nopeuttaa.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Laitoin sinulle tästä yksityisviestiä 🙂
Suuret kiitokset Furiositylle asioiden hoitamisesta! 🙂
Hei vain.

Minulla on tarkalleen sama ongelma kuin Teacilla. Saunalahden liittymä tosiaan oli käytössä tällä numerolla vuosia sitten.

Miten hoidit asian? :smileyshocked:

Muoks: Nyt on liittymä onnistuneesti tilattu. Kiitokset Furiositylle!
Käyttäjätaso 3
lisbeth kirjoitti:

Hei vain.

Minulla on tarkalleen sama ongelma kuin Teacilla. Saunalahden liittymä tosiaan oli käytössä tällä numerolla vuosia sitten.

Miten hoidit asian? :smileyshocked:


Joissain harvinaisissa tapauksissa numeron tila järjestelmäämme jää siihen tilaan että se olisi vielä meillä, tai sama viesti tulee myös jos jokin vanha tilaus meille on jäänyt avoimeksi vielä järjestelmään. 

Molemmissa tilanteissa asiakaspalvelu pystyy tämän korjaamaan, tai voit tässä tapauksessa laittaa minulle yksityisviestinä puhelinnumerosi, niin voin katsoa mistä tämä johtuu 🙂
Sama ongelma täälläkin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Voisikos muuten olla apua näin viikonloppuisin, jos tekee puhelimitse häiriöilmoituksen eli soittaa vikapäivystykseen eli Asiakaspalvelun numeroon 09 4243 0730?

Osallistu keskusteluun