Vastattu

Liittymätyypin muuttaminen

  • 21 elokuu 2015
  • 1 kommentti
  • 707 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Haluaisin varmistaa vielä, onko todella niin, ettei latausliittymän liittymätyyppiä voi vaihtaa jo olemassaolevaa saldoa hyödyntäen? Eli vaikka olisi 50e saldoa liittymällä, niin uuden liittymätyypin ensimmäinen kuukausimaksu pitää aina maksaa silti erikseen? Tähänkö ei ole mitään sellaista keinoa, jolla jo maksettua saldoa voisi tässä tilanteessa hyödyntää/käyttää maksussa?

Ja jos asia tosiaan on näin, miten epäilinkin sen olevan, niin miksi? Onko tähän oikeasti joku järkevä syy, joka pakottaa Saunalahden toimimaan näin? Vai voisiko sitä mahdollisesti työstää tulevassa toimivammaksi.

Prepaid-liittymissähän se taitaa toimiakin juuri niin, että ensin lataat saldon, ja sitten päätät mitä haluat saldolla tehdä, haluatko esimerkiksi ladata jonkin paketin. Tätä juuri toivoisin latausliittymiinkin!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 22 elokuu 2015, 14:09

Tuo toimii juuri nyt täsmälleen niin kuin kuvailit. Tällä hetkellä siis saldo jää käyttöön tuleviin kuukausimaksuihin, eli kun asiakas nyt vaihtaa tiettyyn liittymään ja maksaa sen, kuukauden päästä jos saldoa on kuukausimaksujen verran, vähentyy saldo sen verran ja paketti jatkuu kuukauden ajan taas voimassa.Asiasta on jo ollut keskustelua, mutta tämän voisi nakata tästä ideapajan puolelle, niin asia saa näkyvyyttä! 🙂
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuo toimii juuri nyt täsmälleen niin kuin kuvailit. Tällä hetkellä siis saldo jää käyttöön tuleviin kuukausimaksuihin, eli kun asiakas nyt vaihtaa tiettyyn liittymään ja maksaa sen, kuukauden päästä jos saldoa on kuukausimaksujen verran, vähentyy saldo sen verran ja paketti jatkuu kuukauden ajan taas voimassa.

Asiasta on jo ollut keskustelua, mutta tämän voisi nakata tästä ideapajan puolelle, niin asia saa näkyvyyttä! 🙂

Osallistu keskusteluun