Kysymys

Liittymätyypin vaihto: loppukuusta vai vasta kuukauden vaihduttua?

  • 25 lokakuu 2011
  • 5 kommenttia
  • 1376 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Otsikossa oleellisin kysymys.. triviaa toki asiantuntijoille.

Miten on?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Liittyykö kysymys tuohon vastaukseen: http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,19611.msg171812.html#msg171812

Liittymätyyppi vaihtuu aina vuorokauden vaihteessa eli myös kuukauden vaihtuessa. Näin ollen vaihto kannattaa tilata juuri ennen kuukauden (=laskutuskauden) vaihdetta. Tällä ehkäistään laskutuskauden kaksinkertainen laskutus eri liittymätyypeistä.
Hei,

nykyään liittymätyyppin vaihdon voi tehdä Oma.saunalahdesta ajastetusti. Voit tehdä sen vaikka tänään ja merkitä muutoksen tapahtuvaksi vasta kuun ensimmäinen päivä.
Käyttäjätaso 1
No mitenkäs jos minulla kummittelee vielä se vanha 3-g paketti siellä taustalla, ja tällä hetkellä liittymäni päättyisi joskus syyskuussa ensi vuonna. Jos nyt vaihdan sen uuteen liittymään (enkä hölmöyksissäni enää tilaa puhelinta) niin kauanko uusi liittymäni on sitten voimassa? Mitä se määräaikaisuus tarkoittaa, kun tuolta liittymänvaihtopuolelta katsoin että esim. Otso olisi 12 tai 24 kk.

Eli jos vaihdan sen 1.12.2011 niin onko se sitten voimassa 1.12.2011 - ja onko sitten kaikki sen prk*n 3-G kytkyn maksut kuitattu? Mistä näen paljonko minulla on vielä maksettavaa siellä?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3


1. No mitenkäs jos minulla kummittelee vielä se vanha 3-g paketti siellä taustalla, ja tällä hetkellä liittymäni päättyisi joskus syyskuussa ensi vuonna. Jos nyt vaihdan sen uuteen liittymään (enkä hölmöyksissäni enää tilaa puhelinta) niin kauanko uusi liittymäni on sitten voimassa? Mitä se määräaikaisuus tarkoittaa, kun tuolta liittymänvaihtopuolelta katsoin että esim. Otso olisi 12 tai 24 kk.

2. Eli jos vaihdan sen 1.12.2011 niin onko se sitten voimassa 1.12.2011 - ja onko sitten kaikki sen prk*n 3-G kytkyn maksut kuitattu? Mistä näen paljonko minulla on vielä maksettavaa siellä?


1. Pelkkä liittymätyypin vaihto ei vaikuta 3G-palvelupaketin määräaikaisuuden kestoon. Uuden laitteen tilaus vaikuttaa.
2. Tarkoitatko sitä summaa, joka pakettiin kuuluvan laitteen kokonaishinnasta on vielä maksamatta? Sitä ei näe oma.saunalahdesta. Voit laskea sen itse tai tiedustella sitä Asiakaspalvelusta.
Käyttäjätaso 1
Hyvis, juuri sitä summaa tarkoitan. Taidanpa kysäistä asiakaspalvelusta, paljonko sitä on siellä vielä jäljellä!  ::)

Osallistu keskusteluun